Food Safety Online uddannelse

01/09/2014 by admin

Food Safety Online uddannelse

Fødevaresikkerhed påvirker hver person. For at være i overensstemmelse med statslige bestemmelser, skal virksomheder inden for levnedsmiddelindustrien opfylde krav til fødevaresikkerhed og passere inspektion. Arbejdstagere i food serviceindustrien skal lære og overholde disse standarder. Online-kurser er tilgængelige for medarbejdere og ledere, der har brug for food safety uddannelse og certificering.

Nationale Restaurant Association

Landsforeningen Restaurant tilbyder undervisning og certificeringskurser i fødevaresikkerhed. ServSafe Food Safety Program er akkrediteret af American National Standards Institute--konference for fødevaresikkerhed. Kurset dækker fem områder: grundlæggende fødevaresikkerhed; personlig hygiejne; krydskontaminering og allergener; tid og temperatur; og rengøring og sanitet.

Studerende har 60 dage til at fuldføre kurset 60 til 90 minutter. Den 40-spørgsmål vurdering efter kurset har ikke en frist for færdiggørelse. Eleverne skal få 75 procent af svarene korrekt at bestå kurset. Studerende kan generobre vurdering så mange gange som nødvendigt.

Efter bestået vurdering, modtager studerende ServSafe startere certifikat på færdiggørelse. Udgifterne til programmet og undersøgelse materialer varierer efter stat.

PSCC Food Safety kursus

Online mad sikkerhed kurset tilbydes af professionel Server certificering Corporation koster 24 dollar for en enkelt certificering. Restauranter kan bestille kurset for alle medarbejdere for et setup gebyr på $95 og en pr-person gebyr på $9.95.

Kurset er rettet mod mad handlere og servere. Det dækker en bred vifte af aspekter vedrørende mad service sikkerhed. Kurset bruger interaktive flash-kort til at lære begreber af hver læring modul. Den selvstyrede kursus løber fra fire til seks timer.

Hver lektion er efterfulgt af en interaktiv quiz. Studerende skal bestå quizzen før man går videre til næste lektion.

PSCC fødevaresikkerhed for ledere

Professional Server certificering Corporation tilbyder en food safety kursus rettet mod restaurant ledere. Kurset er udviklet til at hjælpe ledere med at passere ANSI/CEP eksamen. Online kursus indeholder tekst, video, lyd, diagrammer og quizzer. Prisen for kurset er $49.99.

Kurset er omkring 20 timer lang. Ledere, der undlader at videregive eksamenerne kan generobre dem. Efter bestået eksamen, kan lederen udskrive certifikat fra online eller anmodning om, at et certifikat sendes.

AIB International

AIB International giver adgang til food safety kurser for restauranter og andre virksomheder inden for foodservice branchen. Virksomheder kan få adgang til kurser for alle medarbejdere for en pris. Kurserne er på spansk og engelsk. Der findes 16 forskellige kurser. Alle kurser er inkluderet i prisen abonnement. Prisen afhænger af antallet af ansatte og starter ved $250,00.

Når et abonnement er købt, har medarbejdere 12 måneder til at få adgang til kurserne. Kursus titler omfatter fødevarer forsvar i forreste linje; Fødevaresikkerhed, forsvare hjem plade; Rengøring praksis og tidsplaner; Udenlandsk materiale kontrol; Allergen kontrol; Opbevaring praksis, temperaturkontrol; Skadedyrsbekæmpelse; Hvad du behøver at vide om bakterier.

Hvert program indeholder læringsmål og en FAQ.

Berger Food Safety Consulting

Berger Food Safety Consulting tilbyder mad sikkerhedskurser for ledere ved hjælp af programmet ServSafe. ServSafe Online ledere Food Protection kursus er $125. Virksomheden tilbyder også præstation Program Online ledere mad beskyttelse kursus for $85. Ledere tage kurserne online, men skal tage de faktiske eksamener i overværelse af en registreret proctor.

De to eksamener er ServSafe eksamen og nationale registreringsdatabasen af fødevarer sikkerhed fagfolk (NRFSP) eksamen. Begge eksaminer er godkendt af ANSI. Demoer er til rådighed så eleverne kan se kursusmaterialet før du køber. Virksomheden tilbyder klasseundervisning for studerende, der foretrækker denne metode af træning.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com