Naturlige urter for svedige hænder

01/19/2014 by admin

Naturlige urter for svedige hænder

Urter har været brugt rundt om i verden i tusinder af år til at behandle en lang række lidelser. Mens tidligere brug af urter har været tænkt af mange for at være opfindsomme, i sandhed, urter er ofte grundlag for lægemidler, og er ved at blive bevist effektiv som enkeltstående behandlinger samt. Angst og nervøsitet, som også fører til overdreven sveden af kroppen og hænder, er blandt de mange betingelser, der kan behandles med naturlægemidler.

Salvie

Mens der er en mangel på undersøgelser af brugen af salvie i sveden, foreslog brugen af mange herbalists. Sage menes at berolige nerverne, der producerer sved. Den mest almindelige måde at bruge midlet er ved at holde våde salvie te poser mod palms i cirka ti minutter. Det kan også spises som te ved hjælp af ca. 3 ½ spsk pr kop varmt vand, og drukket en gang om dagen.

St. John's Wort

Ofte overdreven sveden er forårsaget af angst og stress. På grund af dens beroligende virkninger, er St. John's wort ofte foreslået for at reducere overdreven sveden. University of Maryland Medical Center advarer om, at bør udvises forsigtighed ved hjælp af urten, som det ofte har negative interaktioner med andre lægemidler.

Kava

Det nationale Center for komplementær og alternativ medicin hedder det, at Kava generelt bruges som en behandling for angst. Som med Perikon, er det denne brug, der bidrager til at reducere svedtendens. FDA advarer dog at herb kan forårsage leverskader.

Schisandra

Schisandra, også kendt som fem-smag bær, der bruges til behandling af svedtendens hoste, hvæsen og diarré. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, at forskellige lignaner menes at være ansvarlig for de resultater, der er erhvervet fra at bruge schisandra, men også advarer om, at utilstrækkelig forskning er blevet udført for at evaluere resultaterne, og ingen test er blevet udført på mennesker.

Hvide pæon roden

Kinesiske herbalists overveje hvide peony rod er en blod toner. Det siges at balancere blod i kroppen og forbedre cirkulation. Mens det er almindeligt anvendt til behandling af gynækologiske problemer, og afværge abort, er det også bruges til behandling af overdreven sveden. Det er oftest administreres i te form ved at placere de våde teposer i hænderne for dem, der lider af svedige håndflader, eller ved at drikke to kopper te om dagen for andre anvendelser.

Forholdsregler

Urter kan interagere dårligt med hinanden, eller ordineret medicin. Nogle urter har bivirkninger med visse medicinske lidelser, eller kan være skadeligt under graviditeten. Konsultere din læge før du bruger urter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com