Hvad indeholder et Fentanyl plaster?

12/09/2013 by admin

Hvad indeholder et Fentanyl plaster?

Fentanyl er det generiske navn for en kraftfuld opioide smertestillende, der kommer i flere former, herunder et depotplaster sælges under navn af Duragesic.

Beskrivelse

Ortho-McNeil, det selskab, der fremstiller Duragesic, beskriver patchen som en rektangulær gennemsigtige produkt med tre lag: en beskyttende foring, et stof, der indeholder lag og underlag.

Funktioner

Den klare plastik beskyttende foring er kasseret lige før anvendelse af programrettelsen til huden. Det midterste lag holder en udpegede beløb af fentanyl inden for klæbemiddel. Opbakning er en polyethylen/ethyl vinylacetat film.

Funktion

Den beskyttende liner er designet til at holde fentanyl rører nogen eksponeret hud overflader, indtil det er på tide hen til andrage lappe. Det stof-holdige lag klæber til huden til at tillade gradvise absorption af fentanyl. Opbakning holder stoffet fra tøj og andre hud-overflader.

Farmakologi

Fentanyl er absorberet fra den stof-holdige lag gennem huden ind i det underliggende væv. Blodkar afhente stoffet og bære det til det centrale nervesystem.

Advarsel

Fentanyl er en kraftig stof, der kan forårsage åndedrætsbesvær og endda døden. Fentanyl plaster terapi bør ikke anvendes af folk, der ikke tidligere har udviklet en tolerance til opioider. For at undgå alvorlige problemer, skal pårørende aldrig røre stof/lim lag af programrettelsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com