Hvad mineraler er fremstillet af spise saltvandsfisk?

01/08/2011 by admin

Hvad mineraler er fremstillet af spise saltvandsfisk?

Professor D.M. Chilima af verdens fisk Center kalder fisk den & ldquo; rig mad til fattige mennesker & rdquo; på grund af dens betydning for ernæring, især i udviklingslandene. Udover at levere høj kvalitet protein og fedt, indeholder fisk mange vitaminer og mineraler. Mineraler findes i fisk er meget biotilgængelig, hvilket betyder, at de er let absorberes af kroppen. Saltvand fisk har den ekstra bonus af indeholdende jod, et mineral afgørende for human ernæring. Chilima tilføjer, at spise knogler af små saltvandsfisk, som ansjoser og sardiner, giver højere indtag af mineraler, såsom calcium, fosfor og fluor.

Calcium, chlorid og kobber

Saltvand fisk, som laks og sardiner, indeholder høje niveauer af calcium, hvilket er vigtigt for knogler og tænder sundhed og funktion af nervesystemet og musklerne. Kalcium er vigtig for blodpropper. Saltvand fisk indeholder chlorid, som er afgørende for at fastholde det væske i celler, væv, organer og blod. Kobber, som er fundet i skaldyr, hjælper med at beskytte kroppen & rsquo; s celler mod skader og er afgørende for produktion af knogleceller og røde blodlegemer.

Fluor, jod og jern

Saltvand fisk indeholder fluor, der er nødvendig for dannelsen af knogler og tænder. Seafood er også rige på jod. Jod er føjet til raffinerede salte, fordi det er vigtigt for velfungerende skjoldbruskkirtlen og de hormoner, der regulerer stofskiftet. Det & rsquo; s især vigtigt i vækst og mentale udvikling af børn. Alle fisk indeholder jern, afgørende for et velfungerende af røde blodlegemer og muskelfunktion. Uden nok jern lider dine celler af en mangel på ilt. Jernmangel fører til blodmangel, og problemer med hjernefunktion, og immunsystemet.

Magnesium, fosfor og kalium

Saltvandsfisk er rige på magnesium, som er nødvendige for knogler og tænder dannelse, og nerve og muskel funktion. Fisk indeholder også fosfor, et andet mineral, der er involveret i knogler og tænder dannelse. Fosfor er også involveret i lagring af energi fra mad. Seafood er en rig kilde af kalium og hjælper nerver og muskler fungerer korrekt. Kalium er et vigtigt elektrolyt, der også sikrer ordentlig væskestande i dine celler og væv.

Selen, natrium og zink

Skaldyr er en rig kilde til selen, som beskytter kroppen & rsquo; s celler mod skader og er involveret i skjoldbruskkirtlen funktion. Af natrium i saltvandsfisk er vigtige for opretholdelsen af væske saldi i kroppen og er afgørende for driften af muskler og nerver. Saltvand fisk indeholder zink. Zink er afgørende for sund hud, healing og immunsystemet. Zink spiller en rolle i de fleste af kroppen & rsquo; s processer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com