Homøopatiske midler for allergi

01/04/2011 by admin

Behandling af allergi med homøopatiske midler tillader folk at undgå de bivirkninger forbundet med receptpligtige og over-the-counter allergi medicin. Homøopatiske midler mod allergi omfatter behandlinger, der kan hindre allergier opstår eller reducere symptomerne på eksisterende allergier. Folk, der overvejer at bruge homøopatisk retsmidler til at behandle deres allergi bør først konsultere en læge for at undgå enhver potentielt alvorlige medicinske virkninger.

Honning

Forbruget af lokalt fremstillet honning menes at hjælpe med at forhindre udbrud af allergi forårsaget af pollen ved at udsætte kroppen for allergener og at tillade immunsystemet til at sætte ind de proteiner, der udløser allergier.

Skylninger

Allergi forårsaget af høfeber eller pollen kan behandles med saltvand skylninger af bihuler, ved hjælp af en neti pot eller squeeze flaske for at skyde en strøm af løsning gennem bihuler løsne slim og mindske hævelse.

Pasta

Allergiske reaktioner over for bug bider eller insektstik kan afhjælpes med en pasta af bagepulver og vand eller aloe vera i stedet for bid, ifølge Mayo Clinic.

Havregryn

Kontakt dermatitis, der er en allergisk reaktion i huden på planter, såsom poison ivy eller eg, kan behandles ved badning i havregryn eller bruge en havregryn pasta, hvis det berørte hud er lille.

Kolde komprimerer

En klud dyppet i koldt vand eller en vatrondel gennemvædet med troldnød kan lindre bistader, som følge af allergiske reaktioner i huden.

Urter

Ifølge Mayo Clinic, uddrag fra planter såsom Hestehov, kan brændenælde og belladonna forhindre sæsonbetinget allergi.

Vask

Vask tøj efter udsættelse for allergi forårsaget af dyrehår eller pollen, samt vask dit hår og ansigt, kan fjerne allergener fra kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com