Strukturen af Curcumin

10/05/2011 by admin

Curcumin giver en gullig farve til gurkemeje. Curcumin pulver består af en blanding af curcumin korrekt med to curcumenoids, stoffer, der ligner curcumin i struktur og kemiske egenskaber. Det har et forholdsvis enkle kemiske formel.

Polyfenol

Curcumin er en polyphenol Immunobiology. Det betyder, at det indeholder mere end én phenol gruppe, som hver består af en ring af seks kulstofatomer med en (OH) hydroxylgruppe er knyttet. Curcumin har to phenol grupper.

Resonans

Hver phenol er resonant. Resonans er en speciel kemisk binding, hvor alle seks kulstofatomer deltager, hver bidrager en elektron.

Vedhæftede filer til phenoler

En kæde af syv kulstofatomer i de to phenoler fællesskab. På hver phenol er stopgarnets overfor hydroxylgruppe. En-OCH3 gruppe forener med hver fenol på et carbon støder op til hydroxyl vedhæftet fil site.

Keto og Enol

I kæden, den tredje og femte carbon hver unite med et iltatom. Grupperne carbon-oxygen kan danne enten en keto, hvor kulstof og ilt har ekstra elektroner forener dem, eller en enol, hvor et brintatom flytter fra en tilstødende kulstof til iltatom til at danne en hydroxylgruppe, mens de ekstra elektroner migrere og styrke Unionen af kulstofatomer i kæden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com