Hvordan man laver en beroligende urte-te

08/30/2011 by admin

Hvordan man laver en beroligende urte-te

Mange mennesker gør overgangen til at undersøge og bruge alternativ medicinsk behandling i stedet besøge deres lokale læge og betale de ublu priser for behandlinger, der kun marginalt arbejde. Denne generation har gjort Prozac og Valium brug som popping gumballs ved det første tegn på angst. Her er en naturlig te lavet med urter, der har beroligende virkning og har tendens til at bringe en følelse af ro i deres kølvand.

Instruktioner

• Vælg de urter, som du vil bruge til din te. En del af dette udvalg vil have at gøre med effekten af urter og en del vil afhænge af din personlige smag. De urter, der har en beroligende, beroligende virkning og arbejdet med at bekæmpe nervøsitet er: bugleweed, Katteurt, kamille, Matrem, humle, mullien, passionsblomst, pebermynte, kalot, baldrian og verhena. Disse er de vigtigste bestanddele af te, som du vil gøre.

• Vælg den urt, som du vil bruge som en flavoring i te. De urter, der fungerer godt for dette er: allehånde, anis, kommen, Kardemomme, kanel, nellike, koriander, ingefær, citronskal, appelsinskal og vanille bønne. Uanset hvilken en eller flere af disse, som du vælger bliver en personlig smag.

• Træffe afgørelse om den beroligende komponent af te. Disse urter har beroligende kvaliteter, der forhindrer mave og tarm forrykket. De urter, der anvendes til denne er: arrowroot, Hjulkrone, Følfod, lakridsrod, kulsukker rod, skumfidus blade og rod, havregryn, sassafras sagopalmer, glatbladet elm bark og Salomons segl rod. Valget af dette kan kræve en smule af trial and error at finde der fungerer bedst for dig.

• Bland de urter, som du har valgt i 4 dele urt, 1 del flavoring og 1 del beroligende komponent proportioner. Hvis du har valgt mere end én urt i nogen af de 3 kategorier skal så summen af alle Urterne være 1 tsk. Dette beløb vil være tilstrækkeligt til at lave en kop te.

• 1 tsk af blandingen i bunden af en kop og Tilsæt kogende vand. Tillad urter til stejle i ca 3 minutter og derefter stamme ud af urter og nyde din kop te.

• Drikke 1-3 kopper te om dagen i halv kop doser. For de bedste resultater, vil denne effekt vokse med tiden.

Tips & advarsler

  • For at bevare friskhed butik urt blandingen i en air tight container og at holde te, effektiv og frisk ikke brygger mere end en kop eller to ad gangen.
  • Hvis du ønsker at prøve en te med en smule mere styrke, kan du koge urter i en overdækket gryde i 3 til 4 minutter og derefter stamme urter ud før drikke. Denne slags forberedelse er kaldes en "afkog."

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com