Loppe shampoo til menneskehår

09/03/2011 by admin

Loppe shampoo til menneskehår

Loppen kommer vi i kontakt med oftest er loppen, feeds på din hunde og katte. I fortiden, da flere mennesker boede på gårde, havde gris loppen det største affinitet for mennesker. I modsætning til lus er lopper ikke interesseret i at leve på dig; de besøger du for en blodmel, og aflevere tilbage omkring huset. Loppe shampoo kan være farligt, og er ikke nødvendigt at kontrollere lopper.

Insekticider

De fleste loppe shampoo beregnet til kæledyr ansætte et insekticid som den aktive ingrediens. Disse samme insekticider anvendes på mennesker til at kontrollere hovedlus. De to mest almindelige insekticider bruges i loppe shampoo er pyrethrin og permethrin, rapporterer Univeristy Californien. Andre insekticidet fundet i menneskelige shampoo til crablouse angreb er lindan. Alle disse agenter dræbe lopper.

Ved hjælp af Shampoo

Loppe eller lus shampoo, når de anvendes på alle, bør anvendes med stor forsigtighed. Selv forbigående kontakt med huden forårsager en grad af absorption. Vask håret i et bassin til at forhindre shampoo kontakt med andre dele af kroppen. Skyl hurtigt og grundigt efter ansøgning. Inden for en halv time, skal alle lopper eller lus være døde. Derefter vaskes grundigt med en ikke-giftig shampoo, kæmning shampoo gennem håret før skylning. Selvom det er usandsynligt, at lopper har forladt æg i hovedbunden, pyrethrin og permethrin dræber ikke æggene, og en kam vil fjerne dem.

Toksiske og allergifremkaldende

Loppe shampoo, der anvender pesticider er giftige og undertiden allergifremkaldende til dig og dit kæledyr. Fordi dit kæledyr har frakker over hele deres kroppe, kan lopper bebo dem ved at flytte rundt mellem blod måltider. For mennesker er dette mere vanskeligt, fordi en enkel kæmning vil forårsage lopper til at springe ud i hovedbunden. Lus, men bebo hovedbunden, og loppe shampoo er effektiv mod dem. Brug ikke lopper shampoo eller lus shampoo på børn uden at konsultere en læge.

Aromatiske alternativer

Hvis lopper er det eneste problem, overveje alternativer til pesticider shampoo. Aromater frastøde lopper, så brugen af mynte, citronella eller stærk citron med shampoo opstiller en aromatisk barriere mod lopper angribe din hovedbund.

Ud over Shampoo

Shampoo adresse kun en brøkdel af problemet. Hvis du er bidt af en loppe, der er hundredvis mere i det generelle miljø, hver lægge æg med en sats på 60 om dagen. Disse æg udklækkes hver 90 dage, at sikre en stabil og øget levering hvis venstre ubehandlet, ifølge jorden let hjemmeside. Foranstaltninger til at kontrollere miljømæssige lopper omfatter vask alle sengetøj i varmt vand, afstøvning tæpper med en loppe pulver og derefter støvsugning flere gange til at fjerne døde lopper og æg. En nat lys over en skål sæbevand nær dit kæledyr seng vil tiltrække og drukne voksen lopper. Diatoméjord er et naturprodukt, der styrer lopper ved at efterlade det i miljøet, for eksempel på pet bedding.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com