De stærkeste skudsikre veste

10/28/2011 by admin

De stærkeste skudsikre veste

Skudsikre veste er en form for organ rustning, der er beregnet til at beskytte dig mod opretholde skade fra kanonild. National Institute of Justice, en division af det amerikanske Department of Justice, fastlægger de mindstekrav til ydeevnen for disse veste, og viser disse veste, der overholder standarderne. Ydeevne måles i "skud-til-kant", eller den mindste afstand behov mellem skud og kanten af Vesten.

P2AHL2D af GH rustning systemer

P2AHL2D vest er fremstillet af GH rustning systemer. Vesten er kønsneutral og har en side åbning. Vesten spænder i størrelse fra C2 til C5, men dækker ikke størrelse C1 (kort). Skud-til-kant afstand til den første runde er 2 inches, mens skud-til-kant afstand til anden runde er 3 inches. Vesten kommer med en fem-års garanti.

AIIA af Galls

AIIA skudsikker vest er lavet i en mandlig og kvindelig version. Den mandlige version af vest, kendt som AIIA-1, har en side åbning, og dækker størrelse varierer fra C2 til C5, men doe dække ikke størrelse C1. Første runde skud-til-kant afstand er 2 inches, og anden runde skud-til-kant afstand er 3 inches. Garantien er fem år. Den kvindelige version, kendt som AIIAF, dækker størrelser C1 til C5, har tilsvarende skud-til-kant nøgletal som den mandlige version samt en fem-års garanti.

DX-IIA beskyttende produkter virksomheder

DX-IIA skudsikker vest er designet til både mandlige og kvindelige brugere. Det har en side åbning og dækker alle tilgængelige størrelse varierer fra C1 til og med C5. Skud-til-kant afstand til den første runde er 2 inches, og skud-til-kant afstand til anden runde er 3 inches. Garantien er fem år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com