Alesse bivirkninger

01/06/2012 by admin

Alesse er et varemærke for receptpligtig medicin kombination af ethinylestradiol og levonorgestrel. Denne medicin bruges til at forebygge graviditet ved at forebygge ægløsning og gør det vanskeligt for sædceller at nå livmoderen.

Allergiske reaktioner

Ifølge Drugs.com, har nogle individer udviklet allergiske reaktioner, mens de brugte Alesse som hævelse af tungen, læber og ansigt. Vejrtrækningsproblemer, er hals hævelse og nældefeber forekommet.

Nervesystemet effekter

Ifølge Drugs.com, har nogle patienter klaget over depression, forvirring og hovedpine. Balanceproblemer, vanskeligheder i tale og vision problemer er blevet rapporteret.

Mave og hud virkninger

Ifølge Drugs.com, har kvalme, mavesmerter og mørk urin udviklet i nogle brugere af Alesse. Nogle personer oplevet gulsot og hævelse af fødder, ankler og hænder.

Andre effekter

Ifølge Drugs.com, observeret nogle mennesker brystsmerter, arm smerter og en pludselig svækkelse eller følelsesløshed i den ene side af kroppen. Skuldersmerter, svedtendens og en generel følelse af sygdom er blevet rapporteret.

Lægemiddelinteraktioner

Ifølge Drugs.com, kan nogle narkotika og vitaminer gøre Alesse mindre effektiv herunder acetaminophen, C-vitamin og antibiotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com