Plastic Vs. Metal understøttet tandproteser

06/27/2010 by admin

Plastic Vs. Metal understøttet tandproteser

Tandproteser erstatter alle eller nogle af dine naturlige tænder og hjælpe med at tygge, tale og synke. Tandproteser er kunstige tænder fremstillet af plast harpiks eller porcelæn og bundet til en base. Et komplet sæt af øvre og nedre tandproteser vil erstatte alle dine naturlige tænder. Delproteser bruges til at erstatte flere tænder og er forankret til sunde naturlige tænder. En prosthodontist beskæftiger sig med gendannelse og erstatte manglende tænder og mund væv.

Dental ramme og klæbemidler

Tandproteser understøttes af nylon, acryl, keramik eller metal legering base. Fuld tandproteser overholde tandkød med specielle protese fløde, magt eller dental strimler. Dental strimler giver et stærkt hold og er mindre rodet end creme eller pulvere. Brug ikke almindelig tandpasta på protesen, da dette kan ridse overfladen og lette Kim vækst. Brug en blød tandbørste til at fjerne plak og mad. Sættetid proteser i en renere protese eller sæbe og vand og et desinfektionsmiddel.

Fuld plast eller acryl tandproteser

Din tandlæge har disse lavet på en dental laboratorium. Han tager en dental mug i munden ved hjælp af silikone indtryk materiale til at give en custom fit til dine tandproteser, eller han kan bruge dimensioner af din eksisterende proteser. Din tandlæge vælger en harpiks farve, der bedst repræsenterer farven på dine naturlige tænder. Indianapolis tandlæge Dr. Matt Church of Washington Street Dentistry opfordrer sine patienter til at overveje en delvis protese først, når de overvejer tænder udskiftning. "Jeg forsøger at holde mine patienter fra vil et komplet sæt af proteser, hvis jeg kan," siger han. "En delvis protese giver mulighed for en strammere pasform og giver mulighed for mere naturlige mund funktion, som spiser og tygge, end en fuld protese."

Delproteser med Metal Base

Delproteser erstatte manglende tænder og består af en eller flere harpiks eller porcelæn tænder fastgjort til en stiv metal legering base. Den delvise protese er støbt til at passe i patientens mund og tænder replikere den naturlige tand farve. Delproteser er fastgjort med en C-formet lås eller krog, der greb nabotænder og holder det på plads. Kirke foreskriver en akryl base for patienter med nikkel allergier eller dem, der ikke kan lide metallet føler. "Akryl klippene ikke kan greb tænderne så stramt som metal," konstaterer han.

Vedligeholdelse og lang levetid

Proteser skal relined hver to til tre år. RELINEs passer til overfladen af protesen til munden væv til at rumme gum svind. Erstatte akryl-baseret tandproteser hver fem til syv år for at kompensere for alder-baserede ændringer i din mund struktur. Metal-baserede proteser kan skal udskiftes, mindre hyppigt, da de er knyttet til naturlige tænder og metal legeringen giver en masse styrke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com