Doc Martens sko & knæsmerter

11/10/2011 by admin

Doc Martens sko & knæsmerter

Doc Martens er et mærke af sko opkaldt efter Dr. Klaus Martens, der udviklede luft-polstret sålerne på disse sko til at afbøde virkningerne på sin sårede ankel. Mange har nedladende dette halve århundrede gamle mærke sko, roste det for dets holdbarhed og komfort, men også for at have lettet smerter i anklen, fod, ben, knæ eller andre dele af kroppen. Ingen hjemmeside blev fundet bebrejde Doc Martens sko til enhver form for smerter i knæet. Der er nu mere end 70.000 variationer af Doc Martens sko, alle designet af forskellige former for aktiviteter.

Historie af Doc Martens

Det tog engang, efter Dr. Martens' fod skade i 1945, før sko med luft-polstret sålerne kunne være almindeligt produceret og solgt. I 1960 kunne den tyske læge kontrakt R. Griggs gruppe af England for at producere og distribuere den oprindelige 1460 model. Flere modeller fulgte, og snart denne virksomhed distribuere Doc Martens over hele verden. Behovet for mere output i 1990 ' erne så faciliteter i Kina og Thailand.

Typer af Doc Martens

Doc Martens fodtøj kategorier er sko, støvler og sandaler i forskellige modeller for mænd og kvinder. Den oprindelige sko af 1960 er beskrevet som "otte-eye, oxblood rød, glat læder, med en gul welt søm." Der er nu modeller med færre øjne og flere øjne. Farver har udvidet til at omfatte ikke kun grundlæggende brune, sorte og hvide men også kobber, lilla, pink. Derudover holdes modeller kaldet samleobjekter til salg.

Brugere og anvendelser

Selvom 1460 blev opfundet for at lette smerter, det var arbejderklassen (fabriksarbejdere, transport fagforeninger og postbude) der købte disse som industrielle sko. Så kom oprørerne og afviser, som skinheads i London i 1960 ' erne, der spreder deres brug til Storbritannien og derefter resten af verden. I 1970 ' erne bar næsten nogen dem, uden sondring mellem klasse eller race. Indtil i dag fortsætter den gamle 1460 bruges sammen med alle andre Doc Martens sko.

Smerter og problemer

Ingen hjemmeside blev fundet forbinder knæsmerter Doc Martens sko eller støvler eller sandaler. De fleste omtaler af knæ er Doc Martens Knæhøje Støvler. Grunden til disse sko kom om var at lindre smerter. I modsætning til forårsager smerte, er Doc Martens sko kapret for at have smertelindring kapaciteter. De få problemer, rapporterede var primært relateret til at bryde nogle af disse sko eller binde snørebånd på nogle støvler.

Hvor og hvordan man får Doc Martens

Drmartens.com med hjemmeside definerer hvilke modeller er tilgængelige i hvert af følgende områder: USA, Storbritannien, Europa, Asien og resten af verden. Ordrer kan placeres via e-mail eller telefon, eller gennem butikker i London, Paris, Seattle og Portland, Oregon, hvis adresser, telefonnumre og opmagasinere timer kan sikres på samme hjemmeside. Amerikanske ordrer kan placeres via dmusaastore.com med hjemmeside eller ringe (800) 810-6673.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com