Naturlige helbredelsesmetoder for hud parasitter

07/09/2010 by admin

Der er en bred vifte af parasitter, der kan invadere din hud, forårsager et væld af genvordigheder. Der er også en række naturlige helbredelsesmetoder for hud parasitter, der kan hjælpe med at give dig nogle fritagelse. Og mennesker er ikke de eneste til at være plaget af hud parasitter---kæledyr, herunder hunde og katte, kan lide af dem så godt, og der er enkle naturlige helbredelsesmetoder for hud parasitter, der er passende for dem, også.

Hududslæt

Et af de mest almindelige resultater af en hud parasit er en udslæt. Ifølge hjemmesiden Buzzle.com er der flere naturlige behandlinger du kan prøve. Mange mennesker finder aloe at være meget effektiv, og det behøver ikke at være i form af nogle store-købte, forarbejdede lotion. Blot skæres ned hver af et par blade fra en aloe vera plante, og fjern forsigtigt de farveløs pulp fra hvert blad (ikke den gul væske, der er tættere på huden, men den tykkere papirmasse). Dette er gel i aloe, og anvende det til det ramte område tre til fire gange hver dag kan rydde op i huden. Som en margennote, kun bruge friske blade.

En anden af de naturlige helbredelsesmetoder for hud parasitter er simpel olivenolie. Ligesom aloe, du anvender det til det ramte område, og det giver ofte relief straks. I samme retning er gode gamle vitamin E, som du kan finde i levertran. I forbindelse med denne behandling, kan du enten anvende det som en aktuel salve eller tag et vitamintilskud, der har E-vitamin i det. Også er C-vitamin godt for huden; så spiser citrus frugter og grøntsager som broccoli og yams (søde kartofler), kan også klare op hud parasitter.

For et udslæt, der er meget omfattende, som er forbundet med skoldkopper, kan du nyde i en havregryn bad. Køre noget varmt vand i en balje, tilføje en kop havregryn (kogt), og derefter lade det "kok" i 10 minutter. Derefter tage et bad, men du skal ikke bruge nogen sæbe.

At hjælpe dit kæledyr

Når du ønsker for at hjælpe dit kæledyr med hud parasitter, er der mindst to naturlige helbredelsesmetoder du kan bruge. Nativeremedies.com med webstedet lister neem og hvidløg som gode valg, og herunder dem i din hunds kost kan hjælpe med at fjerne parasitter. Også, malurt, Agermåne og citrongræs kan bruges til at rense huden og hjælpe klar parasitter væk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com