Recept mærkning krav

10/16/2011 by admin

Recept mærkning krav

Processen med ordination, udlevering og brug af medikamenter efterlader lidt plads til medicinsk fejl når forbrugernes sundhed er på spil. Dette, kombineret med behovet for at holde styr på medicin forsyninger, kræves et system til at blive sat på plads. Recept mærkning krav er indstillet til at reducere sandsynligheden for medicinsk fejl samt give forbrugerne med nødvendige oplysninger vedrørende medicin på markedet.

Formål

Sundhedsoplysninger som fremlagt af medicinske fagfolk er ofte komplicerede og vanskeligt for forbrugerne at forstå. Recept mærkning krav blev sat på plads til bedre sikre forbrugersikkerheden og forhindre uautoriseret fremstilling og distribution af medicinalvarer. Disse bestemmelser er beregnet til at give nem adgang til recept oplysninger af forenkle drug etiketter og brugsanvisninger. Nuværende lovgivningsmæssige foranstaltninger arbejde for at reducere ulovlig distributionskanaler ved at kræve standardiseret emballage processer og tillader kun autoriserede fagfolk til at distribuere dem.

Identifikation

Federal Food, Drug og kosmetiske lov af 1938 oprettet tildelte klassifikationer for forskellige narkotika klasser. Receptpligtig medicin blev tildelt deres egen klassifikation, der afholdt specifikke krav for distribution og forbrug. Krav til emballage, udpege, hvilken type oplysninger der skal stå på etiketten. Enhver medicin udleveres til patienter skal liste apotek navn og adresse, datoen for recepten, navnet på den ordinerende læge, navnet på patienten, og recept løbenummer på pakningens etiket. Også opført er en føderal advarsel forbyder enhver form for narkotika overførsel, hvilket betyder, at kun den person, det var ordineret til er tilladt at bruge den.

Krav

I 1998, blev Prescription Drug Marketing Act indsat for at hjælpe forbrugere og fagfolk med en sikker håndtering af lægemidler. Denne handling kræver navnet på stof, dosering beløb, mulige bivirkninger og doseringsanvisninger skal anføres tydeligt på etiketten. I 2006, blev yderligere bestemmelser sat på plads af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) kræver medicin til undværes indlægssedler. Skær indeholder nem at læse vejledningen, at understreger de vigtigste oplysninger om medicinen.

Funktioner

De opdaterede bestemmelser foretaget i 2006 gjorde det muligt for FDA til at integrere den nye recept mærkning krav til deres e-sundhed initiativer projekt. E-sundhed initiativer projekt lavet et elektronisk arkiv af poster, der viser alle receptpligtig medicin samt deres tildelte anvendelser. Denne information kan nu tilgås via elektronisk ordination værktøjer, der anvendes af læger, hospitaler og apoteker. Forbrugere kan også få medicin oplysninger online gennem National Library of Medicine's database. Online-arkiv er en opdateret database over aktuelle og nye medikamenter bliver ordineret i USA

Supplerende foranstaltninger

I begyndelsen af 2008 sat den amerikanske samfund konsulent farmaceuter Foundation og den amerikanske Foundation for blinde sammen retningslinjer for recept mærkning krav at give synshandicappede befolkningen med den samme beskyttelse som dem, der ikke er synshandicappede. Disse retningslinjer indeholder specifikke direktiver for farmaceuter om, hvordan at forberede vigtige mærkning oplysninger for dem, der er synshandicappede. Også inkluderet er ressourcer notering hjælpemidler typer og tjenester til rådighed til at hjælpe dem med synshandicap adgang Lægemiddelinformation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com