Hvad er fordelene af Tea Tree olie for hovedlus?

06/24/2010 by admin

Hvad er fordelene af Tea Tree olie for hovedlus?

Hovedlus er fortsat en svøbe for grundskoler. Mange børn i både offentlige og private skole vil lide med lus i løbet af deres uddannelse.

At slippe af med lus er en stor virksomhed. Alle sengetøj og tøj skal vaskes. Udstoppede dyr skal behandles eller opbevares i lufttæt plastik i to uger. Hele huset skal støvsuges. Barnet skal også behandles, både med specielle lusekam og shampoo. Forældre har nogle muligheder med shampoo og nogle indeholder pesticider indeholdende tea tree olie, som har flere fordele.

Effektivitet

Træ te olie tilbydes som et alternativ til shampoo med pesticid, hvoraf nogle har været at tabe effektivitet ifølge Mayo Clinic. Træ te olie virker ved kvæler lus og også frakker nit, hvilket gør dem lettere at fjerne. Behandlingen kan være afsluttet i så lidt som tre dage ved at behandle barnet før skolen, efter skole og før sengetid. Bruges i forbindelse med støvsugning og andre hygiejniske foranstaltninger, vil træ te olie fjerne lus fra dit hjem.

Ingen gift

Mange kommercielle lus shampoo indeholder pesticider til dræbe lusene. Disse pesticider kan ikke være sikker for dit barn, især hvis de anvendes mere end én eller to gange. Desværre, mange lus angreb kan være vanskelige at behandle. Hvis dit barn er i daginstitution eller skole, skal du muligvis behandle hovedlus flere gange. Undgå brug af alle pesticider er bedst for et godt helbred. Tea tree olies største fordel er dens sikkerhed for dine dyrebare barn. Vær opmærksom på at tea tree olie kan have nogle bivirkninger, ifølge det nationale Center for komplimenterende og alternativ medicin. Dit barn kan opleve en allergisk reaktion, så tale med din læge før du prøver tea tree olie på dit barn. Tea tree olie har også været forbundet med bryst udvikling hos unge drenge. Holde te træ olie fra børn--det kan være giftigt ved indtagelse.

Behagelig behandling

Børn hader at blive behandlet for hovedlus. Shampoo med pesticider har en barske lugt og skal stå på hovedet for en periode. Efter shampoo, skal hår være kæmmet med en speciel kam til at fjerne enhver resterende lus og luseæg. Tea tree olie er nemmere at bruge. Du kan sætte et par dråber på lusekam og kam gennem barnets hår. Dit barn vil sætte pris på den kortere tid på behandling og behagelig duft. Konsultere din læge for de bedste behandlingsmuligheder for dit barns hovedlus og de nyeste oplysninger om brug af tea tree olie.

Miljøsikker

Tea tree olie er også en sikker tilsætningsstof til vasketøj. Du bliver nødt til at vaske alle barns sengetøj og berørte tøj--tilføje tea tree olie til vask hjælper med at dræbe enhver resterende lus uden at tilføje giftstoffer til miljøet. Som altid forsigtig, når ved hjælp af tea tree olie med sarte tekstiler og washables. Bruge den hotteste vand, der er sikker til at vaske tøj og tørre i mindst 20 minutter i en varm tørretumbler. Du kan også tåge udstoppede dyr med en blanding af tea tree olie og kildevand - test en inconspicuous plaster på at legetøjet først at sørge for tea tree olie vil ikke beskadige den. Bruge et par dråber af tea tree olie i din støvsuger posen for at dræbe eventuelle lus i tæpper eller polstring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com