Naturlægemidler metoder til behandling af blærebetændelse

06/20/2010 by admin

Blærebetændelse er almindeligvis omtales som en blæreinfektion. Sigt blærebetændelse kan henvise til en vifte af symptomer i urinvejene, herunder infektioner og irritationer. Symptomer på blærebetændelse brændende ved vandladning, hyppig vandladning, grumset eller foul - lugtende urin og blod i urinen. Kvinder har korte urethras, hvilket gør dem mere modtagelige for denne type af infektion.

Almen behandling

Behandle en blæreinfektion eller blærebetændelse ved at indtage en masse vand. Vand hjælper flush ud af systemet og fjerner bakterier fra urinvejene. Alkalize urin for at hjælpe med at befri den for bakterier og lindre blæren. Tilføje 1 tsk bagepulver til en 8-ounce glas vand og drik det to eller tre gange om dagen.

Tranebærsaft er også en effektiv behandling af blære infektioner. God tranebærsaft skaber noget kaldet hippuric syre i urinen og forsurer urin, forhindrer bakterier fra klamrer sig til blæren mure. Kigge efter 100 procent ren Tranebær saft uden tilsat sukker.

Majssilke

Majssilke har været anvendt i Europa i mange år til behandling af blære infektioner. Det har stærke diuretiske og anti-inflammatoriske egenskaber.

Gøre en infusion af kombinerer 1 kop kogende vand med 2 tsk af tørrede majssilke. Lad denne blanding stejl for mellem 10 og 15 minutter. Som en medicinsk te Drik to til tre gange om dagen. Ser for tørrede majssilke i helsekostforretninger.

Skumfidus rod

Skumfidus rod er nyttige i behandling af urinvejsinfektioner. Rødderne af skumfidus er almindeligt anvendt til mave forstyrret, fordi de indeholder høje niveauer af planteslim, som er beroligende stoffer. Ligeledes, disse forbindelser har en beskyttende effekt på urinvejene hos kvinder. Søge Katost ekstrakt i din lokale helsekostforretning; Det er tilgængelig som en te, kosttilskud eller tinktur form. Følg dosering instruktioner omhyggeligt.

Brændenælde

Brændenælde er en anden urt, der er nyttige i behandling af urinvejsinfektioner. Det har stærke anti-inflammatoriske egenskaber. Bland 1 tsk af tørrede, knuste brændenælde blade med 1 kop kogende vand. Stejle i 10 minutter, afkoeles og drikker 1 tbsp. hver anden time for nødhjælp. Undgå at bruge mere end 1 kop af denne te om dagen. Ser for tørrede brændenælde i helsekostforretninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com