McKenzie øvelser til lave rygsmerter

12/29/2011 by admin

McKenzie øvelser til lave rygsmerter

McKenzie øvelser er en række terapeutiske bevægelser, der er designet til at hjælpe med at lindre smerter i ekstremiteterne og nederste del af ryggen. Metoden blev skabt i New Zealand i 1960 ' erne af fysioterapeut Robin McKenzie. Nogle af trækkene er designet til i første omgang direkte smerte fra ekstremiteterne og i ryggen. Centralisere smerte i denne måde formentlig kan det behandles mere effektivt. Målet er at identificere og behandle kilden til problemet snarere end blot symptomer.

Bruger

McKenzie-metoden er undertiden ordineret til enkeltpersoner, der oplever kroniske lændesmerter. Det bruges til at forbedre kropsholdning, funktion og mobilitet. Denne form for terapi er designet til at minimere behovet for gentagne kliniske besøg. I stedet for at modtage gentagne behandlinger på kontoret, kan en patient læres de selvadministrerede terapi over en kort periode. Derefter kan rygsøjlen forlængelse øvelser gøres derhjemme hver dag for at give løbende lindring for lændesmerter.

Vurdering

Patienter, der har lændesmerter får en fysisk undersøgelse før McKenzie-metoden er ordineret. En fuld sygehistorie er også taget at udelukke nonmechanical årsager til smerterne. Sygdomme som gigt eller en knoglefraktur ville gøre det tilrådeligt at vælge en motion metode til behandling.

Næste, den enkeltes fulde vifte af bevægelse er vurderet. Niveauet af smerte i hver position og med enkelte bevægelighed er dokumenteret. Disse oplysninger bruges til at vælge de præcise øvelser, der skal bruges til at reducere lændesmerter.

Motion behandlinger

Der er tre grundlæggende kategorier af behandling i McKenzie-metoden. Hvert sæt af øvelser er knyttet til en anden syndrom. Den ene mål lændesmerter, der skyldes dårlig kropsholdning. Omskoling patienten til at stoppe slouching er en primær målsætning af Postural syndrom øvelser. Dysfunktionelle syndrom er karakteriseret ved begrænset mobilitet og manglende fleksibilitet. Blid, vedvarende stretching bruges til at behandle denne tilstand.Endelig er der Derangement syndrom. Denne betingelse præsenterer ofte som lænde smerter forårsaget af bestemte bevægelser. Den relaterede øvelsesterapi fokuserer på kropsbevidsthed og omskoling af muskelgrupper og sener. Enkelte patients behandlingsplan og sæt af øvelser er fuldt tilpasset for at løse hans specifikke symptomer.

Motion eksempler

De faktiske øvelser er meget enkel. De omfatter bevægelser som står eller sidder samtidig opretholde god kropsholdning. Bøje fra taljen til at røre gulvet fra en siddende eller stående stilling kan også blive foreslået. Liggende på gulvet nedad og gradvist øge overkroppen fra gulvet i et "cirkus sæl" er holdning en anden fælles øvelse. Liggende ansigt med knæene bøjet, og fødderne fladt på gulvet eller tegning knæene i brystet er andre variationer. Slapper rygsøjlen i stedet for at holde den spændte under disse bevægelser er kritisk.

Praktiserende læger

Der er uddannet behandlere inden for McKenzie behandling i ca. 30 lande verden over. Selv om mange fysioterapeuter har kendskab til disse øvelser, er ikke alle faktisk certificeret til at diagnosticere og behandle patienter, der anvender denne metode. Uddannelse proces tager omkring 100 timer og dækker fem kurser.Fordi øvelser ordineret skal baseres på en nøjagtig vurdering, er at finde en læge, der er credentialed vigtigt. Hvis den forkerte vej for behandling er ordineret, kan det have nogen effekt. I nogle tilfælde kan det faktisk forværre lændesmerter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com