Alternativer til en Fedtsugning at stramme løs mave hud

07/13/2011 by admin

Alternativer til en Fedtsugning at stramme løs mave hud

Tabe for hurtigt kan føre til løs hud, især omkring midsection. Din hud er et organ med elastiske egenskaber, gør det muligt at udvide med vækst og trække sig tilbage som du tabe. At tabe sig i et tempo, hvor din hud ikke kan trække i samme tempo fører til løs hud. Du kan reducere mængden af løs hud omkring maven ved at tage flere grundlæggende trin, uden at have en mave tuck.

Overvåge din ernæringsmæssige indtag

Fordi huden er en levende organisme, vil den mad, du spiser har en indflydelse på det. Fitness og triathlon ekspert, Ben Greenfield, kollagen-rige protein fødevarer som frø er nødder, fisk, bælgfrugter, mælk og hytteost effektiv i efterfyldning kollagen nødvendigt at øge elasticiteten i huden. Kollagen og elastin er to primære elementer, der bidrager til elasticitet i din mad og du kan få dem gennem din kost.

Vand er din ven

Vand spiller en række afgørende roller inden for de fysiologiske funktioner i kroppen; en er hydrering. Hydrering er en forudsætning for at øge elasticiteten i huden. Drikkevand er en grundlæggende nødvendighed i at bevare gode helbred. Manglen på hydrering har en enorm negativ indflydelse på kroppens organer, og din hud er et organ. Du bør drikke mindst to liter vand om dagen.

Give din hud den opmærksomhed, den har brug for

Tage sig af din hud. Undgå for meget eksponering for ultra violet stråler. Undlad at bruge solarier. Du skal også bruge en høj kvalitet kollagen-rige fugtighedsgivende creme på daglig basis. Dette vil hjælpe fugter huden eksternt. Eksfoliere din hud dagligt, at fjerne døde hudceller på overfladen. Dette vil forbedre omsætning i din hud. Undgå at bruge barske sulfat baseret sæber og rengøringsmidler. Disse typer af produkter vil reducere elasticitet i huden.

Sea Salt bad og Scrubs

Sea salt bade og scrubs er en effektiv måde at befri huden af giftige-fri radikaler, der forårsager skade. En negative bivirkning af at tabe sig er afgangen af giftige - frie radikaler gennem huden. Disse frie radikaler forurene huden som de forlader, forlader giftige rester bag. Sea salt bade og scrubs vil hjælpe din hud frigive disse giftige-fri radikaler, skabe sundere hud og giver en mere fast og elastisk ejendom til din hud. Rå frugt og grøntsager er antioxidanter, der vil hjælpe med at fjerne disse frie radikaler så godt.

Bruser umiddelbart efter svømning

Klor fra swimmingpools har kapacitet til at gøre din hud tør. Tør hud mister sin elasticitet og vil ikke trække så godt. Når du er færdig med svømning i en klor pool, tage et brusebad for at skylle overskydende klor. Når du forlader bruseren fugter din hud med en kollagen-rige fugtgivende creme til at genopbygge fugt, der blev fjernet af klor.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com