Perle pulver & Acne

10/31/2011 by admin

Perle pulver & Acne

Kinesisk perle pulver, fremstillet af jorden perler, er udråbt som en acne behandling, der kan anvendes eksternt eller tages internt.

Betydning

Mange mennesker lider af acne på et tidspunkt i deres liv. Tilstopning af porerne med snavs og bakterier resulterer i betændte pletter, der undertiden udskiller pus. Acne er en overflod af disse pletter.

Perle pulver

Fortalere for perle pulver sige det ikke kan kun forbedre ernæring af huden for at forhindre fremtidige acne udbrud, men også kan hjælpe med at reducere rødme og forynge huden arret af overdreven acne.

Geografi

Perle pulver er en traditionel kinesisk middel. CiXi, den sidste enkedronning kejserinde af Kina, brugte det som en skønhedsbehandling og var kendt for hendes fejlfri teint, ifølge Lejfs asiatiske sundhed Secrets.

Funktion

Huden absorberer calciumcarbonat fra perle pulver anvendes topisk. Det fungerer som en eksfoliere, fremskynde hudens naturlige proces af kaste døde celler og skabe nye hud, ifølge Lejfs asiatiske sundhed Secrets.

Overvejelser

Du kan tage perle pulver internt (kapsel form) samt anvende det på huden ved at bruge det som en ingrediens i en maske, creme eller kosmetik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com