Hvad er Mental sejhed?

11/07/2011 by admin

Mental sejhed er en attribut i Superbowl champs, corporate administrerende direktører og ledere af alle typer. Der er ingen kursus i skole, der lærer det, men det kan udvikles. Det er en færdighed, der hjælper med at afgøre, om en person er vellykket eller ej.

Definition

Mental sejhed er i besiddelse af en psykisk fordel i forhold til din konkurrent samtidig bevare evnen til at producere under højtryks situationer sammen med styrken til at udmærke sig efter et tilbageslag, udnytte de færdigheder til at producere resultater, selv når chancen for succes er lav.

Karakteristika

Der er mindst fem egenskaber ved mental sejhed: fokus, motivation, tillid, mod og spændstighed.

Fokus og Motivation

Evnen til at koncentrere sig om opgaven ved hånden, ignorere distraktioner og fokus er vigtige egenskaber af mental sejhed. Dem, der ikke kan holde fokus kunne mentalt sammenbrud. Motivation hænger med fokus, fordi mistet motivation normalt resultater fra et tab eller ændring i fokus.

Tillid

Stærk tro på ens selvet fører til en tro på evnen til at lykkes. Tillid er nødvendigt, fordi de mentalt hårde vil til tider finde sig selv kæmper mod alle odds.

Modet og fleksibilitet

At være modig betyder person handlinger til at få arbejdet gjort, selv når han er bange for oddsene. Mental sejhed tager en masse mod og fleksibilitet som personen ser jobbet til slutningen, uanset frygt eller andre forhindringer.

Udvikle Mental sejhed

Sæt små udfordringer hver dag. Sindet vil begynde at lære mental sejhed og være klar til at acceptere større udfordringer som dagene går. Lære at hoppe tilbage hurtigt. Hold øje på målet. Kigge efter muligheder for at tage kontrol over en situation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com