Hvad er medicinsk ansvarsforsikring?

12/07/2011 by admin

Hvad er medicinsk ansvarsforsikring?

Medicinsk ansvarsforsikring er en type af sygeforsikring plan. En medicinsk godtgørelse forsikring planen er også omtales som en godtgørelse plan, fordi forsikringen refunderer den overdækkede part uanset hvor, med hvem den overdækkede part søger sundhedstjenester fra. Medicinsk godtgørelse forsikring planer tilbydes af næsten alle de store sygesikringsselskaber i USA.

Betydning

En medicinsk godtgørelse forsikring planen giver fleksibilitet til den forsikrede part fordi det tillader ham at vælge sin egen sundhedspleje serviceudbydere. Denne type af planen er også betydelig, fordi det giver en lavere out-of-pocket omkostninger til forsikringstager, afhængigt af hvilken type af refusion enighed, der hersker mellem forsikring transportøren og den enkelte forsikrede.

Begrænsninger

Mens medicinsk godtgørelse forsikring planer tilbyder nogle fleksibilitet til de personer, der udfører disse planer, har medicinsk godtgørelse forsikring planer også nogle begrænsninger i forbindelse med dem. Begrænsningerne, der findes i den godtgørelse, som en forsikringstager kan modtage for at dække udgifter til lægebehandling. Medicinsk bekostning refusion beløb kan variere fra en pr. dag koste og angivet procentdel til de faktiske udgifter til de medicinske udgifter.

Fordele

Fordel beløb for hver forsikring indehaveren på et medicinsk godtgørelse forsikring planen kan variere. Kontroller, at du forstår hvad fordel betalingerne for din politik er før du få godtgørelse politik. Fordel beløb bestemmes ved hjælp af tre formler: faktiske afgifter, procentdel af faktiske gebyrer eller godtgørelse.

Faktiske udgifter

En medicinsk godtgørelse forsikring planen med faktiske afgift fordele betale de faktiske afgifter du pådrage dig for din sygesikring. Der er ingen begrænsning på mængden af bekostning, så længe som du har en kvittering for tjenesten udføres, vil du modtage en refusion af de medicinske udgifter.

Procentdel af faktiske gebyrer

En medicinsk godtgørelse forsikring plan, der refunderer en procentdel af de faktiske omkostninger betyder, at du bliver ansvarlig for forskellen i den medicinske udgift er og beløbet det forsikringsselskab vil dække. Procentdelen er typisk et angivet beløb, som 80 procent. Hvis procentdelen af faktiske gebyrer er 80 procent og den medicinske udgifter er $100, så den forsikring plan dækker $80, og du er ansvarlig for at betale differencen på $20 (eller 20 procent af de faktiske omkostninger).

Godtgørelse refusion

En medicinsk godtgørelse forsikring plan, der refunderer af godtgoerelsen betyder, at planen betaler et fast beløb for hver dag i dækning. I stedet for at bestemme din refusion beløb af mængden af de medicinske udgifter, er det et sæt daglige sats af dækning. Hvis den fastsatte daglige sats overstiger mængden af de medicinske udgifter, dog vil godtgørelse tilbagebetaling kun betale beløb for udgiften.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com