Tand implantat opsving

08/04/2011 by admin

Vælger at modtage et tandimplantat er en vigtig beslutning. Det hjælper med at spise, tale og tillid. Det forhindrer også bakterier fra formning i hullet. Inddrive fra et tandimplantat er ubehageligt, men der er visse ting at gøre for at gøre det lettere.

Proces

Processen med et tandimplantat tager flere måneder, fordi der er flere trin. Hvert trin kræver en periode med opsving før man går videre til den næste.

Tidsramme

Det første trin af implantatet proces kræver den længste helbredende tid (tre til seks måneder), fordi dette er, når implantatet er kirurgisk placeres.

Smertestillende medicin

På webstedet af implantatet vil være bud for et stykke tid efter operationen. Smertestillende medicin ordineret af kirurgen, såsom ibuprofen, kan træffes for at mindske hævelse og ubehag.

Ekspert indsigt

På grund af ømhed af implantatet anbefaler American Dental Association (ADA) en blød mad kost indtil udgangen af den helbredende proces.

Forebyggelse/løsning

Andre ting at undgå under opsving er sugende gennem et sugerør og rygning. Den sutter sensation kan skabe tørre socket, som fjerner blodprop fra webstedet kirurgi. Dette kan føre til infektion. Også mindskes tobak blodforsyningen til området, yderligere påvirker den helbredende proces.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com