Spise Tips til pre diabetikere

07/31/2011 by admin

Spise Tips til pre diabetikere

Præ-diabetes er en fælles sundheds-tilstand, hvor personen har en høj blodglukose niveau, men ikke høj nok til at betragtes som fuld-blæst diabetes. Mennesker diagnosticeret med præ-diabetes kan forhindre det i at udvikle sig til type 2 diabetes ved at engagere i daglig motion og spise sundt, velafbalanceret måltider.

Frugter og grøntsager

Frugter og grøntsager bør være en daglig del af præ-diabetisk kost. Grøntsager, der ikke indeholder stivelse er bedre end dem, der gør. Disse grøntsager omfatter broccoli, spinat, gulerødder eller grønne bønner. Når du vælger frugter og grøntsager, bestræbe sig på at vælge et udvalg af farver. Dette sikrer, at du har nok sort i din kost.

Fuldkorn

Hele korn fødevarer er bedre end forarbejdede fødevarer. Forarbejdede fødevarer er lavet med raffineret mel og er ikke så sundt som hele korn, fordi de mangler vigtige næringsstoffer. Vælg fuldkornsbrød i stedet for hvidt brød. Erstatte hvide ris og spaghetti med deres hele korn modstykker. Selv snacks som kiks eller tortillas har hele korn erstatninger.

Bønner

Tørrede bønner, linser og bælgfrugter er høj i protein, vitaminer og mineraler. De er højt fiberindhold. Spise bønner flere gange om ugen for maksimal sundhedsmæssige fordele. Du kan vælge røde bønner, lima bønner, pinto bønner, sorte bønner eller black-eyed ærter til at tilføje sort til dine måltider.

Kød

Kød er en vigtig del af en præ-diabetes diæt, fordi de er ikke kulhydrater og derfor ikke øge blod glucose niveauer. Anden fordelen af kød er, at det er højt proteinindhold. Dog skulle du spiser kun kød. Vælg magert udskæringer af din favorit oksekød, svinekød eller kylling. Når det er muligt, Fjern skindet før forbrugende kød.

Drinks

Drikke skummetmælk i stedet for sødmælk til at reducere mængden af fedt forbruges. Begrænse søde drikke som te, punch og soda. Erstatte disse med lav-kalorier drinks såsom kost soda eller andre lavt kalorieindhold drikkevarer. Frem for alt skal din flydende kost indeholde masser af vand.

Andre Tips

Spis fisk mindst to eller tre gange om ugen. Begrænse indtaget af højt kalorieindhold snacks såsom cookies, kartoffel chips, is og kage. Hvis du skal bruge olie til madlavning, bruge flydende olie snarere end faste olie. Solid olie er høj i trans og mættet fedt. Begrænse portionsstørrelser til at styre din vægt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com