Hvad at spise for en sund nyrer & leveren

02/01/2012 by admin

Et sundt, godt ernæret leveren og nyrerne hjælper med at holde kroppen arbejder og fungerer på optimale niveauer. Leveren er designet til at afgifte eller rense blodet af fedtstoffer, kemikalier og urenheder, mens funktionen nyrer til proces og filter affald fra kroppen gennem urin udskillelse. Affald fra blodet filtreres af lever og nyrer holde alle organ systemer fungerer på et højt niveau. En dårlig kost kan påvirke evnen af leveren og nyrerne til at gøre deres job, hvilket resulterer i tab af effektivitet og funktion i andre body systems.

Protein

Undgå at spise for meget protein til gode nyrerne og leveren sundhed. For at bestemme den rigtige mængde af protein for dig, skal du opdele din nuværende vægt af to. Dette vil give dig antallet gram protein du skal spise på en daglig basis. Protein er fundet mest i kød og mejeriprodukter. Du skal ikke skære protein ud af din kost, fordi kroppen har brug for protein til at fungere - Vælg din proteiner med omtanke. Holde sig til lean proteinkilder såsom hvidt kød og fisk og to til tre portioner af mælkeprodukter om dagen.

Kalorier

Spiser masser af grøntsager og frugter, og holde sig væk fra høj kulhydrat kostvaner at oprette fedtdepoter i leveren. Til at bestemme din daglige kalorie behov, flere din vægt af 15, som vil give dig en idé om hvor mange kalorier du skal indtage. Prøv ikke at spise for mange høj kulhydrat fødevarer, herunder hvide fødevarer som brød, pasta og kartofler. Holde sig til en dør rig på fuldkorn, nødder, frø og bælgfrugter.

Watch Salt

Holder mig til fødevarer med lavt natrium såsom naturlige frugt og mørke grønne bladgrøntsager. Undgå saltning din mad inden servering og undgå dåse suppe, der er ofte højt natrium eller salt. Overskydende salt i systemet overworks nyrerne og fører til væskeophobning. Høje salt fødevarer omfatter også forberedt eller frosne pizzaer og middage og deli elementer som bacon og røget kød eller fisk. Undgå sovs og saucer, der indeholder soja sauce, teriyaki og nogle BBQ saucer. Kig på natrium indhold på etiketter inden du køber. Daglige natrium indtag bør gennemsnitlige mellem 1.500 og 2400 mg om dagen. En spiseskefuld af sojasovs indeholder 1300 mg natrium, mens en bouillon terning kan indeholde omkring 1, 000mg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com