Må slik på lav Carb kostvaner?

07/17/2010 by admin

Må slik på lav Carb kostvaner?

Lav-kulhydrat kost begrænse kulhydrat forbrug for at forhindre toppene af blodsukker, som igen øger kroppens evne til at forbrænde fedt til brændstof. Low-carb kostvaner er undertiden bruges hos patienter med diabetes og andre medicinske tilstande, selv om deres primære anvendelse er fundet i vægttabet branchen.

Hvad du kan og ikke kan spise

Low-carb kostvaner er pr. definition, sukker-fri. Det betyder noget, der indeholder sukker i alle afskygninger - fructose, lactose og saccharose--er off grænser eller stærkt begrænset. I flere strenge diæter, såsom Atkins og South Beach kost, bør noget, der indeholder sukker, som omfatter frugt og mejeriprodukter, fjernes i løbet af de første to uger af kosten. Derefter er det tilladt kun i små antal. Andre lav-carb diæter, såsom Sonoma og Sugar Busters kost, visse former for sukker er tilladt, især dem lavt glykæmisk indeks. Dette omfatter bær og yoghurt.

Alternativer og udskiftninger

Mens almindelig slik ikke er tilladt i lav-carb diæter, der er mange alternativer foretaget med sukker erstatninger eller kunstige smagsstoffer, der kan tilfredsstille en sød tand uden at gå ud kosten. Virksomheder som Atkins producerer en række kost og ernæringsmæssige produkter, herunder korn-lignende barer, chokolade og protein barer og mejeri shakes. Hvis du søger i midtergangen, der tilbyder produkter til diabetikere, vil du finde alt fra cookies og slik til drik blandinger, fudge og marmelade. Disse produkter er stadig søde, men de er fremstillet ved hjælp af sukker erstatninger som aspartam og stevia. Andre sukker erstatninger godkendt til brug i USA omfatter sucralose, neotame, saccharin og acesulfam. Stevia er den eneste sødemiddel af naturlig oprindelse.

Sukker-fri produkter er ikke beregnet til at blive spist regelmæssigt, fordi sikkerheden for kunstige sødestoffer er stadig under debat. Men, disse produkter kan vise sig et fantastisk værktøj hvis du har en sød tand og finder det svært at opgive traditionelle slik, når efter en lav-carb diæt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com