Hjem kur mod blærebetændelse

07/11/2010 by admin

Blærebetændelse er en infektion i blæren ledsaget af hævelse og betændelse. Hvis du har blærebetændelse, kan du føler behov for at tisse meget ofte, opleve lændesmerter og har blod i din urin. Ud over det ubehag, det forårsager, blærebetændelse kan forårsage nyre-infektion og, hvis venstre ubehandlet, livstruende blodforgiftning. Hvis din tilstand fortsætter i mere end 24 timer, konsultere en læge.

Æteriske olier

For komfort og lindring, tage et varmt bad. Tilføje et par dråber æterisk olie til vand; olie af fyrretræ hjælper give lindring. Efter dit bad mix et par dråber af olie af enebær, pine, persille og sandeltræ i en kop af et luftfartsselskab olie, såsom solsikkeolie. Gnid blandingen på den nedre del af maven og på ryggen af knæene. Ligge ned, holde varmen og holde en varmedunk på ryggen af dit knæ.

Væsker

Drikke masser af vand for at holde rødmen bakterier ud af systemet. Andre væsker, der fungerer som preventives når forbruges regelmæssigt er vandmelon juice, friske løg saft, granatæble juice og en te fremstillet med kørvel, Padderok, Hyrdetaske eller Birk leaf. Or try cherry syrup, which Herbal-Supplements-for-You.com cites as a remedy. Kog 1 pund af kirsebær i vand indtil frugten er meget blød, mash frugt og stamme ud juice med en si eller ostelærred. For hver pint af kirsebærsaft, tilføje 8 ounce sukker. Varm væsken over en gryde indtil sukkeret er opløst, og blandingen er en tyk sirup. Drik flere gange om dagen med en spsk.

Yoghurt

Spise yoghurt flere gange om dagen for sin levende kulturer og forebyggende virkning. Yoghurt kan også hjælpe for at gøre urinen mindre sure og hjælper med at forhindre reproduktion af bakterier i infektionen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com