Perricone MD kost

01/16/2012 by admin

Perricone MD kost er en kostplan designet af Dr. Nicholas Perricone. Dr. Perricone er en hudlæge, der begyndte denne kost som en måde at forbedre hudens tilstand og reducere ældningstegn, som rynker. Hans kost sigter mod at reducere inflammation i kroppen til at holde huden ser unge og for at reducere forekomst af alder relaterede sygdomme.

Perricone MD kost Basics

Målet med Perricone MD kost er at reducere inflammation og holde blodsukkeret stabilt. Dr. Perricone stater på hans officielle hjemmeside, at resultaterne fra efter diæt kan mærkes i 3 dage. Kosten anbefaler spise magert protein som kylling, fisk og tofu. Laks er især anbefales på grund af de sunde fedtstoffer og antioxidanter i fisken. Dr. Perricone antyder, spise god kvalitet, komplekse kulhydrater såsom bønner og grøntsager. Fuldkorns havregryn er en anden kilde til en kulhydrat i denne diæt. Sunde fedtstoffer er tilføjet til kost i form af fødevarer som laks, avocado, nødder og frø. Olivenolie er foreslået for madlavning og dressinger. Kosten indeholder drikke mellem 8 og 10 briller af kildevand, ud over drinks som grøn te, der indeholder antioxidanter.

Superfoods

Dr. Perricone står, at nogle fødevarer findes i naturen "superfoods", der kan beskytte mod sygdomme som kræft. Disse fødevarer er rige på antioxidanter og ernæring. Dr. Perricone officielle hjemmeside hævder lette at disse fødevarer kan forbrænde fedt, fordøjelsen og lavere kolesterol og forhøjet blodtryk. Hans superfoods indeholder Acai berry, laks, løg, hvidløg, porrer, purløg, havregryn, blåbær, ingefær, olivenolie, spirer, byg, chilipebre, bønner, alger og hvede græs. Dr. Perricone anbefaler køber økologisk og lokalt dyrket mad når det er muligt. Fordelene ved friske råvarer er på maksimal niveauer, når maden er i sæson.

Begrænsninger på Perricone MD kost

En del af Perricone MD kost begrænsning af fødevarer, der forårsager betændelse og aldring. Nogle eksempler på fødevarer, der er inflammatoriske er højt fedtindhold mejeriprodukter og overskydende kød. Alt for forarbejdede fødevarer bør undgås, da de vil øge blodsukkeret endnu hurtigere end en kompleks kulhydrat. Alkohol må indtages i moderate mængder, hvis det indeholder antioxidanter, såsom rødvin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com