Tå neglesvamp behandling

01/17/2012 by admin

Tå neglesvamp, en almindelig tilstand, er lægeligt kaldes onychomycosis. Det er resultatet af en infektion i tånegle forårsaget af små organismer. Neglesvamp opstår under toenail, hvilket gør det en udfordring at få adgang til det for at helbrede det effektivt. De indlysende tegn på toenail svampeinfektioner er afskalning, sprødhed og flisning. De kan også blive tyk. Hvis toenail har en dårlig lugt og pletter brun, sort eller gul farve, kunne det være et tegn på svampeinfektion. En stikkende smerte kan forekomme, mens du går. Behandlingsmuligheder er tilgængelige for tå svamp.

Årsagerne til tå svamp

Tå neglesvamp kan forekomme, når der er en naturlig negl pause eller hvis tånegle er trimmet for tæt. Dette kan give svampen en allé at indtaste og udvide. Det kan også være forårsaget af iført stramme sko, der kan svække tånegle eller fra iført de samme sko hver dag og forsømmer at lade dem tørre hver dag. Hvis dine fødder bo fugtige i længere tid, kan det øge chancerne for svampen at trænge ind under toenail.

Neglesvamp kan også opstå, når immunsystemet er kompromitteret. Mennesker, der lider af diabetes eller HIV kan have immunforsvar, der er svagere. De er mere modtagelige for at have søm svamp problemer. Folk, der har dårligt blodomløb er også mere tilbøjelige til at have svampe spørgsmål. Hvis omsætning mangler, er negle mere tilbøjelige til at have et tab af næringsstoffer, der ville invitere svamp til toenail område.

Behandling for Toenail svamp

Hjem retsmidler er blevet bevist effektiv til at standse svampevækst. Fylde en skål med lige store mængder af æblecider eddike og varmt vand. Sættetid dine tånegle i 20 minutter. Tør dem godt med et tørt håndklæde og derefter bruge en absorberende papir håndklæde. Gøre dette to gange om dagen. Listerine mundskyl og sprit kan anvendes på samme måde.

Du kan også suge dine tånegle i ren hydrogenperoxid (3%) i 20 minutter en gang i morgen og en gang før sengetid. Hvis løsningen føles alt for stærk, bland det med vand til at fortynde det.

Tea tree olie er en all-naturlige potent antiseptiske og fungicider. Det kan være gnides på tånegle med en vatpind, der har været dyppet i olie. Det bør gøres to til tre gange om dagen.

Over-the-counter anti-fungal cremer er sikre og kan hjælpe med milde infektioner, ifølge The New York Times. Hvis du har brug for en stærkere behandling, receptpligtig medicin er til rådighed, er effektive mod tå svamp. De omfatter mærkenavne Fulvicin, Sporanox og Lamisil. De bruges typisk til en tre-måneders periode. Tal med din læge, hvis du tror, du har brug for receptpligtig medicin til tå svamp.

En smertefri laserbehandling er også tilgængelige som kan dræbe tå svamp. Proceduren tager ca. 10 minutter. Det negative aspekt er, at det er dyrt. Desuden betragtes det æstetiske, så sygesikring ikke kan dække det.

Forebyggelse af tå svamp

Holde sig væk fra offentlige badeværelser og bruser stalls fordi svamp har tendens til at vokse og trives i disse typer af områder. Brug ikke en anden persons negleklipper, fordi bakterier kan overføres let. Også, hvis du har dine negle trimmes på en skønhedssalon, være sikker på, at clippers er blevet desinficeret. Tage sig af svampen, så snart du har mistanke om dens vækst. Det giver dig en hoppe starte på at behandle det effektivt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com