Kosttilskud for at øge din energi

01/12/2012 by admin

Indarbejde kosttilskud i kosten kan være en fordelagtig strategi til at øge energi for mange mennesker. Selv giver de mest passende og sund kost består af grøntsager, frugter, korn og protein kilder normalt ikke nok af de vigtige næringsstoffer for optimal sundhed, balance og høje niveauer af energi. Dette skyldes delvis, at tilgængelige fødekilder og typer af behandling, samt visse mangler, fra sundhedsmæssige betingelser og nedarvet gennem genetik.

Vitaminer

Mange vitaminer er krediteret med stigende energi-niveauer. Alment praktiserende læger anbefale ofte en daglig vitamin som supplement til selv de mest sunde kostvaner. Daglige kosttilskud kan hjælpe med at forvalte stressniveau og give et samlet løft samtidig beskytte kroppen mod vitaminmangel og udtynding.

B6 og B12-vitaminerne yde støtte til kroppens stofskifte, der regulerer energi. Den mest effektive stofskifte giver mulighed for maksimal energi fra fødevarer, der forbruges. B-vitaminer er også forbundet med det centrale nervesystem, som kan styre træthed.

C-vitamin håndtag cellulære reparation og er kendt for at hjælpe afværge mange sygdomme. C-vitamin ikke kun reparerer skader under søvn eller hvile, men det konverterer også energi i kroppen. Carnitin, CoQ10 og omega-3 fedtsyrer er også anbefales som kosttilskud til at øge energi.

Mineraler

Mange mineraler kan være afgørende for kroppens evne til at opretholde tilstrækkelig energi. Jern er nødvendigt for hæmoglobin produktion, som transporterer ilt til kroppen. Jernmangel er en kendt kilde af træthed, så det er et væsentligt element til optimal energi. Magnesium hjælper kroppen til at producere princippet ATP energi molekyle og forhindrer svage knogler, som også kan påvirke samlede energi og produktivitet. Zink i små mængder hjælper kroppen producere proteinmolekyler og fiber for hår, negle, muskler, hud og andre dele af kroppen.

Urter

Der er mange urter, der kan være gavnligt at øge energi. Ingefær er en rod, der er almindeligt anvendt i kinesisk madlavning til aids fordøjelsen, samt stimulere blodgennemstrømningen til at hjælpe med energi-niveauer. Gurkemeje er ofte bruges i karry retter og aids i beskyttelsen af leveren, som er et vigtigt center for fordøjelsen og afgiftning. Begge disse urter kan også findes i tinktur og pille form.

Sibirisk ginseng er en populær energy booster, der også kan øge udholdenhed og immunitet. Gøtu kola kan forbedre hjernefunktion og styrke blodkar og væv. GotU kola fungerer også som en tonic til at forynge kroppen med anti-inflammatoriske egenskaber. Maitake er afledt fra den kinesiske svampe. Det stimulerer immunforsvaret og bekæmper kronisk træthed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com