Hånd kontrol at lade Paraplegics bruger en manuel Transmission

08/11/2011 by admin

Hånd kontrol at lade Paraplegics bruger en manuel Transmission

I 1988 modtog en skiftende kontrol for en manuel transmission sit patent. Denne enhed er udstyret med en koblingspedal og speeder sà ¥ dem uden brug af benene kan fungere både kobling og speeder med venstre hånd. Enheden er udstyret med et middel til at accelerere fra en inaktiv ved at frigive koblingen samt at aftage til en inaktiv. Nogle paraplegiker drivere foretrækker at operere en manuel transmission til en sporty bil eller endda til at opleve spændingen ved auto racing. Flere designs for manuelle betjeningsorganer er tilgængelige i dagens marked.

Galbreath mobilitet

Galbreath mobilitet har hovedkvarter i New Castle, Pennsylvania. Virksomheden fremstiller en håndbetjening kobling og bremse der tilpasser sig en standard transmission. Kontrolelementet ikke kun udfører kobling og bremse funktioner men også indeholder horn og lysdæmper omdirigere kontroller. Til bremse eller kobling, driveren skubber håndtaget fremad. Driveren benytter hendes højre ben til at styre speederen. Virksomheden giver også gear Skift kontrolelement, der betjenes med venstre hånd.

Family Village

Firmaet Family Village ligger i Binghamton, New York. Virksomheden fremstiller en hand control kaldet Drivematic sammen med en venstre gear shifter. Family Village byder på et design, der er både pålidelig og sikker. For at skifte fra Drivematic systemet tilbage til manuel kobling, føreren blot vender en switch på instrumentbrættet og systemet slipper. Family Village hedder det, at Drivematic også nydes af folk, der har fuld brug af deres nedre ekstremiteter, men ønsker at opleve bekvemmeligheden af en håndbetjening.

Gavnlige Designs

Gavnlige design er et firma, der har hovedkvarter i Minden, Nevada. For sin håndbetjening skabt gavnlige Design et unikt design, der udnytter en motorcykel gashåndtaget monteret på rattet. Chaufføren vender gashåndtaget med uret for at engagere koblingen og mod uret for at engagere speederen. Driveren skifter med højre hånd. Driveren kan operere manuel gearkasse med denne hånd kontrol så gnidningsløst som en typisk fodpedal.

Mobilitet produkter

Mobilitet produkter og Design er beliggende i Winamac, Indiana. Selskabets Hand Control model 3501 tillader drift brake og clutch. Denne enhed, lavet af aluminiumslegering, tillægger ratstammen og styrer begge pedaler uden at forstyrre køretøjets drift. Enheden fungerer også horn og lysdæmper. En gear shifter betjente med venstre hånd er også tilgængelig fra mobilitet produkter.

Kliktronic, Ltd.

Firmaet Kliktronic har hovedkontor i Suffolk, England. Kliktronic producerer en elektrisk shifter, der virker for motorcykler eller biler med motorcykelmotorer. Dette er en trykknap enhed, der kan monteres under eller på styret af en motorcykel, og i en bil er forbundet til rattet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com