Hvordan overfører jeg læger?

07/22/2011 by admin

Hvordan overfører jeg læger?

Mange forvaltes pleje forsikring planer, såsom sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs), kræver deres medlemmer til at vælge en almen praksis læge til at fungere som deres primære sundhedstjeneste læge (PCP). Praktiserende læge fungerer som den første kontaktpunkt for det pågældende medlem sundhedspleje, koordinere ekstra pleje gennem specialiserede læger. Ændring af PCPs kræver mere end planlægning med den nye læge. Overføre læger uden at følge disse trin kan resultere i potentielle medicinske regninger og frustration.

Instruktioner

• Kontakt den nye læge. Kontrollere, om han accepterer nye patienter. Få et faxnummer, som du kan sende alle medicinske journaler.

• Kontakt dit forsikringsselskab. Spørg om din politik tillader dig at vælge en praktiserende læge. Kontroller med repræsentanten, din politik dækker den læge, som du ønsker at overføre.

• Informere forsikrings medlem servicerepræsentant at du ønsker at liste en ny læge som din PCP. Anmode om, at den faktiske dato for din PCP markeringssæt til et punkt i fremtiden hvis du forventer kommer til at se din gamle læge før du begynder med den nye PCP.

• Ring til din gamle læge kontor. Anmode om, at de sender en komplet kopi af din medicinske journaler til den nye læges kontor. Bede om en kopi af din komplette lægejournaler for dine egne filer. Tage din kopi med til den første aftale med den nye læge i tilfælde af deres kopi ikke er ankommet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com