Hvordan man kan stoppe smerten af eksem

09/22/2011 by admin

Eksem er en hudsygdom, som omfatter forskellige typer af betændelse i huden. Det er ofte kendetegnet ved tørre, røde, kløende pletter, ifølge American Academy of Dermatology. Den mest almindelige type er atopisk dermatitis, en allergisk tilstand forårsager en tør og kløende udslæt. Den egentlige årsag til eksem er ukendt, men det påvirker børn og voksne, ofte dem med en familie historie af allergi. Det forekommer almindeligt hos spædbørn og normalt forbedrer som de bliver ældre. Der er visse stoffer, der gør eksem patienter kløe, som så forårsager et udslæt. Der er ingen kur for sygdommen, men smerterne kan stoppes ved at styre det med behandling.

Instruktioner

• Undgå ridser med fugtighedscreme og kolde kompresser. Anvende lotion lige efter din bade. Du kan også anvende en kold komprimere til de berørte hud, som vil hjælpe med kløe.

• Anvende en nonprescription kortikosteroid creme til at reducere betændelse, hvis tilstanden forværres. Der er også recept binyrebarkhormon salver, som er mere potent og kan have bivirkninger. De kan forårsage hud udtynding, for eksempel, så din læge kan begrænse mængden af tid til behandling og hvor på kroppen du bør anvende medicin, ifølge ald.

• Tage antibiotika i hændelsen din hud bliver inficeret af eksem. Du kan blive ordineret aktuelle eller oral medicin til at dræbe bakterier i de ramte områder.

• Tage antihistaminer til at reducere kløe. De kan være over-the-counter eller receptpligtig medicin. Dog fremkalde døsighed, så de skal bruges om natten, især hvis en patient har problemer med at få til at sove på grund af kløe.

• Tage ciclosporin A, hvis din eksem er svær og ikke har reageret på andre behandlinger. Det skal blive ordineret og vil ændre din immunrespons, men bør kun bruges i ekstreme tilfælde.

Tips & advarsler

  • Udbrud kan ofte forebygges ved fugtgivende og undgå ændringer i temperatur og overophedning.
  • Undgå lokalirriterende stoffer, der udløser din allergi, da de kan udløse din eksem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com