Sådan anvendes CoQ10 for dine Tænder & tandkød

09/05/2011 by admin

Sådan anvendes CoQ10 for dine Tænder & tandkød

Coenzym Q10 er en antioxidant med anti-inflammatoriske egenskaber. Også kendt som CoQ10, kan det behandle gum sygdom samt forbedre den generelle sundhed i tænder og tandkød. Ifølge University of Maryland Medical Center tyder kliniske undersøgelser på, at tyggegummi sygdom syge tendens til at have lav CoQ10 niveauer i deres tandkød og at kosttilskud medført hurtigere helbredelse og væv reparation. Ud over at tage CoQ10 kosttilskud mundtligt, kan folk med tandkødssygdomme anvende CoQ10 direkte til deres tandkød.

Instruktioner

• Spørg din tandsundhed praktiserende læge at anbefale et mærke af CoQ10. Forskning forskellige mærker og sammenligne priser. CoQ10 normalt kommer gel kapsel form.

• Skåret en CoQ10 kapsel i halvdelen med en kniv. Klem gel på din finger eller en vatpind og anvende CoQ10 gelen direkte på gummerne. Eller du kan anvende CoQ10 med en blød tandbørste og bruge pensel til forsigtigt spredes gelen over dit tandkød. Forlade gel på dit tandkød.

• Tilføje CoQ10 til din tandpasta før tandbørstning. Klem en smule tandpasta på en underkop og bryde åbne en CoQ10 kapsel. Bland CoQ10 gel og tandpasta sammen med en ske eller tandstikker og anvende på din tandbørste. Forsigtigt børste dine tænder med blandingen.

• Køb tandplejeprodukter indeholdende CoQ10. Nogle naturlige tandpastaer funktionen CoQ10 som en ingrediens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com