Hvad de kan forvente fra stadium 4 lungekræft

02/08/2011 by admin

Fase 4 lunge kræftpatienter skal slås med deres egen dødelighed mens samtidig at sikre, at deres familie vil blive fastsat efter deres bortgang. En diagnose af stadium 4 lungekræft kan være skræmmende, men det er vigtigt for at forstå, hvad diagnosen betyder og hvilke skridt du kan tage efter at være blevet diagnosticeret.

Symptomer

I fase 4, at kræften har spredt sig fra lungerne til andre dele i kroppen, oftest leveren, hjerne eller endda knoglerne. I trin 3A og 3B, at kræften har spredt sig til brystet, lymfeknuder, hjerte eller spiserøret. Symptomer omfatter væske i bryst, generel svaghed og mindsket appetit.

Behandlingsmuligheder

Forskellige behandlingsmuligheder findes, selv om mange patienter vælger at give afkald på behandling i deres sidste måneder at undgå compounding smerter af kræft med smerter af behandlingen. Behandlingsmuligheder omfatter strålebehandling, kemoterapi og målrettet medicinsk behandling. Kirurgi er normalt anbefales ikke; Det er invasive og mange patienter vil ikke have styrke til at inddrive.

Prognose

Lung cancerpatienter, der har indtastet fase 4 er ofte fortalt, de kan kun have måneder at leve, med den gennemsnitlige overlevelsestid er omkring otte måneder. Færre end 10 procent af patienter med stadium 4 lungekræft lever mere end fem år efter at være blevet diagnosticeret. Fem-års overlevelsen satser kan forhøjes med kirurgi, i nogle tilfælde op til 40 procent. Hvis patienten er under 30 år og har kræft, der kan fjernes med kirurgi, kan den fem-årige overlevelsesrate tilgang 85 procent.

Specialister og kliniske forsøg

Arbejde med specialister eller tilmelding til kliniske forsøg kan bidrage til at forlænge en Stage 4 lung cancer patients liv. Du bliver nødt til at arbejde med din læge at finde et klinisk forsøg, som du kan være berettiget. En liste over lung cancer specialister, i afsnittet ressourcer. Du kan også have din læge henvise dig til en specialist, der er medlem af det amerikanske samfund af kliniske Oncology (ASCO) eller American Association for Cancer Research (AACR).

De sidste forberedelser

For din sjælefred, Sørg for din ejendom er i orden og at du har oprettet et testamente og en advance direktiv. En advance direktiv er et dokument, der vil sikre, at du faldt i en vedvarende vegetativ tilstand, dine ønsker vil blive opfyldt med hensyn til genoplivning. Du vil ønsker at komme i kontakt en advokat, der har specialiseret sig i ejendom planlægning; Du kan finde disse oplysninger i din lokale gule sider.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com