Hvordan man bruger naturmedicin til behandling af blære infektioner

02/01/2011 by admin

Hvordan man bruger naturmedicin til behandling af blære infektioner

Urinvejsinfektioner er ledsaget af symptomer af smerte over skambenet og i lænden, hyppige opfordrer til at urinere og smertefulde eller brændende vandladning. Naturmedicin kan bidrage til bekæmpelsen af infektionen og sin smertefulde symptomer. Men du skal se en læge for en antibiotisk behandling til smittefare fra breder sig eller bliver værre.

Instruktioner

• Drikke 1-1/4 kopper usødede tranebærsaft om dagen for at forhindre bakterier i at overholde urinrøret og blæren. Ved at forhindre bakterierne klistrer, aktiverer du det til at blive vasket ud af urinen. Tranebærsaft vil fremskynde den helbredende tid af blære infektioner.

• Tage tre 400-500mg kapsler af uva ursi tre gange om dagen for at øge vandladning og forebygge infektioner. Uva ursi er også en stærk anti-inflammatorisk, og vil forhindre yderligere irritation af urinvejene og blære.

• Tage 1 tsk af Oregon graperoot tinktur tre gange om dagen til at dræbe de bakterier, der forårsager urinvejsinfektioner. Oregon graperoot vil også forhindre bakterierne klistrer til blæren foring, hvilket bidrager til at skylle det ud under vandladning.

• Stejle 1 til 2 tsk tørret skumfidus rod i 1 kop kogende vand i 15 minutter. Forsøde med honning, hvis det ønskes. Drikke 1 kop af te opdelt i tre doser hele dagen. Coat urinvejene med skumfidus rod til at forhindre yderligere betændelse og lindre smerten, der ledsager blære infektioner.

• Stejle 1 tsk tørret cornsilk i 1 kop kogende vand i 15 minutter. Forsøde med honning, hvis det ønskes. Drik 2-3 kopper cornsilk te om dagen mens lider af blære infektioner at lindrer urinvejene.

Tips & advarsler

  • Mens du oplever en blæreinfektion, drikke masser af væske. Mindst otte glas om dagen vil hjælpe flush skadelige bakterier fra urinvejene og blære. Tisse ofte, mindst tre gange om dagen, til at hjælpe med at fjerne bakterier. Nogen af de ovenstående urter kan træffes i kapsel eller tinktur form, hvis det er mere let tilgængelige. Henvise til producentens anvisninger for dosering.
  • Hvis du har mistanke om du har en blæreinfektion, konsultere en kvalificeret læge straks. Hvis venstre ubehandlet, kan infektioner sprede sig til nyrerne og medføre alvorlig eller permanent skade. Ikke erstatte tranebær for antibiotika har du blære infektioner. Men hvis du lider af tilbagevendende urinvejsinfektioner, usødede tranebærsaft er en kraftfuld forebyggende. Drik ikke mere end 5 kopper Tranebær saft i en 24-timers periode, som det kan forsure urinen. Tag ikke uva ursi i mere end 7 dage, medmindre du er under lægeligt tilsyn. Brug ikke mens du er gravid eller hvis du lider af nyrelidelser eller betændelse i tarmkanalen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com