Sådan skal du tage æblecider eddike

03/05/2011 by admin

Tage syrlig æblecider eddike er sikker på at gøre dig rynke, men et par undersøgelser har vist, det er godt for dit helbred. Kendt for det meste som en folkemusik bod og sundhed tonic, har æblecider eddike været anvendt i tusinder af år. Det vandt popularitet i USA i slutningen af 1950 ' erne, efter en Vermont læge fremmet de sundhedsmæssige fordele af æble cider eddike i hans bog. Tager apple cider eddike har vist gode effekter for diabetikere og dieters. En 2007 University of Arizona undersøgelse konkluderede, at tage to spiseskefulde af æble cider eddike, før seng sænket blodsukkeret niveauer i morgen 4 til 6 procent for mennesker med Type 2 diabetes. Flere undersøgelser har også vist den eddike virkning på fedme. Du kan tage æblecider eddike mange forskellige måder. Læs videre for flere oplysninger.

Instruktioner

Tager Apple Cider Eddike

• Tilføj to spiseskefulde af æble cider eddike til en 8 ounce glas vand. Tag det som en sundhed tonic. Tilføje en spiseskefuld eller to af honning til at forsøde. Hvis du ikke kan lide den Sure smag, skal du tilføje to spiseskefulde til dit glas af grøntsager eller frugt juice. Du vil ikke kunne smage det.

• Foretage en syrlig dressing med apple cider eddike. Pisk sammen en kop olivenolie med en kop æble cider eddike i en skål. Derefter, Tilføj to spiseskefulde af ahornsirup, en fed hakket hvidløg og to teskefulde vand. Tilføje en smule salt og peber hvis du har lyst. Hæld i en dressing flaske og ryst godt. Dette gør en stor dressing til grundlæggende grønne salater eller enhver salat, der opfordrer til en balsamico dressing.

• Tage et æble cider eddike supplement. Disse er solgt til helsekostforretninger og pakket som kost piller. En lille undersøgelse i 2005 trykt i "Journal af the American Dietetic Association" konkluderede, at tage eddike hjælper folk føler fyldigere og muligvis hjælpe med fedme. Det har ikke rådes til at tage pillerne hver dag. Og når du gør det, Sørg for at drikke en masse vand med det eller tage det med mad. Apple cider eddike er meget sure og har været kendt for at beskadige spiserøret når ikke tages med omhu.

• Bruge det på dine grøntsager. Drys æblecider eddike over din bagt kartoffel eller dampede grøntsager til bare en smule af tang. Det smager også fantastiske på pomfritter og chips, men det er ikke nær så sundt. I en undersøgelse fra 2007 University of Arizona, var æblecider eddike vist at bremse stigningen i blodsukkerniveauet efter et måltid. Æblecider eddike indeholder eddikesyre, som er kendt for at forsinke fordøjelsen af høj-glykæmiske levnedsmidler, ligesom kartofler. Høj-glykæmiske levnedsmidler forårsage skarpe pigge i blodsukker, som er skadelige for diabetikere. Du kan også bruge æblecider eddike som en bejdsning agent. Du skal blot erstatte apple cider eddike for uanset øvrige eddike kaldes i din bejdsning opskrift. Prøv den som en hvid eddike erstatte i din coleslaw opskrift også.

• Gøre en forfriskende varm te ved at tilføje to spiseskefulde af æble cider eddike til et krus varmt vand. Tilføj honning, stevia eller agave at forsøde. Prøv at tilføje citron eller limesaft, ingefær, kanel og andre krydderier, hvis det ønskes. Eksperimentere med at tilføje æblecider eddike til urtete, også. Denne te er en fantastisk tilføjelse til afgiftende kost og renser. SIP til at lindre din forkølelse eller ondt i halsen.

Tips & advarsler

  • Bruge æblecider eddike som en erstatning for andre eddiker i dine opskrifter. Det virker lige så godt.
  • Apple cider eddike er meget sure, så brug med forsigtighed.
  • Fortyndet æblecider eddike med vand, juice eller tilføje det i en opskrift i stedet for at tage det lige.
  • Overdrevne doser af æble cider eddike har været kendt for at beskadige spiserør og mavesæk. Igen, begrænse dig selv. Lyt til din krop.
  • Hvis du er allergisk over for æbler, tag ikke apple cider eddike.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com