Sådan oprettes en Master træningstider

02/03/2011 by admin

Sådan oprettes en Master træningstider

At skabe en master træningsskema hjælper dig med at holde fokus og nå dine mål. Klart fastlægger hvad du ønsker at gøre og hvornår du ønsker at gøre det, har du en plan for at holde dig på sporet. Uanset om du opretter en master træningsskema for Olympic try-outs for et sportshold eller er bare at få organiseret at gøre hurtig-gåtur-omkring-the-søen til seniorer til at hjælpe rejse penge til velgørenhed, er der væsentlige at medtage i din master træningsskema.

Instruktioner

• Start med det store billede og arbejde din vej tilbage. Før du begynder at designe din master træningsskema, identificere perioder med spidsbelastning uddannelse. Hvis for eksempel du vil løbe et maraton på juni 1, beslutte, hvornår de skal begynde uddannelse og derefter intensivere det som datoen nærmer.

• Overveje årstidens muligheder. Hvis du planlægger på træning hele året at holde passer, kan du gå svømning om sommeren og skiløb om vinteren. Disse aktiviteter vil blive afspejlet i din master træningsskema.

• Fastlægge hvilke komponenter du vil medtage i din master træningsskema. Hvis du vil oprette en kompleks plan at træne et hold eller en høj ydeevne atlet, bygge en tracking komponent og en ernæring skærm. Angive tid uddannelse finder sted, samt placering.

• Beslutte, hvis du kan oprette din master træningsskema ved at downloade en kalender og ved hjælp af farvede blyanter. Hvis du ville være bedre stillet ved hjælp af en software-program til at oprette din master uddannelsesplan, er der muligheder på internettet.

• Brug farve når du designer din master træningsskema. Gør dit mesterværk, lyse og iøjnefaldende. Uanset om det er en sofistikeret softwareprogram eller dage rød cirkel på kalenderen på køleskabet, farve henleder opmærksomheden og minder dig om kommende begivenheder.

• Gennemgå din master træningsskema. Lad din plan alene i mindst 24 timer og derefter gå tilbage og gennemgå det med en frisk øjet til at hjælpe dig med at afgøre, om der er noget du har glemt at angive. Hvis uddannelsesplan er et hold, kan du konsultere andre mennesker for at få deres udtalelser.

• Vise din master træningsskema på en fremtrædende plads. At skabe en master træningsskema er beregnet til at inspirere fitness, så forlader det gemt væk i en skuffe nederlag formålet med at skabe det i første omgang.

Tips & advarsler

  • Når du angiver uddannelse tider i din master træningsskema, brug 24-timers ur til at være helt nøjagtig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com