Meditation Techniques

01/27/2011 by admin

Meditation Techniques

Søvn og meditation er meget nært beslægtede som meditation er ofte betragtes som en bevidst form af søvn. Men alle sover og meget få mennesker mediterer. Meditation kan give flere fordele, som det lærer du at frigøre tour sind af negative tanker og fokus bedre. Selv om dette begreb måske foreslå et billede af meditation som noget kun gøres ved munke i nogle fjerne tempel i Himalaya, kan det faktisk gøres på utallige måder afhængigt af din livsstil.

Grundlæggende Meditation

Grundlæggende meditation er simpel af natur. Først skal sidde komfortabelt, ideelt i lotus stilling, med benene sammenflettede; Placer venstre fod over højre lår og højre fod over venstre lår. Luk dine øjne for at undgå visuel distraktion. Prøv at befri dit sind fra alle tanker, som du trækker vejret dybt i og ud. Da den mindste støj kan være en forstyrrelse, forsøge at udføre grundlæggende meditation i et roligt sted.

Andre former omfatter forlader dine øjne åbne og fokusering på farver, former og mønstre uden at tænke. Du kan også lytte til lyde, identificere mønstre og gode kvaliteter.

Fokuseret Meditation

Disse er mange måder at nå målet om tankeløshed. Ved at fokusere dine tanker på visse handlinger, der udføres på en speciel måde, kan du minimere distraktioner og vandrer tanker. Selvom et roligt sted for meditation er ideelle, kan du gøre fokuseret meditation i en lidt mere støjende miljø.

Et velkendt eksempel er "lytte til vejrtrækning" teknik af hinduistisk oprindelse. Sidde i komfortable position og fokus udelukkende på vejrtrækning. Luk øjnene og lytte til lyden af din vejrtrækning. Begynder med lange, dybe vejrtrækninger fra mellemgulvet, kan din vejrtrækning gradvist bliver kortere og kortere, som du går ind i en dybere meditativ tilstand.

Aktivitet Meditation

Gør noget du nyder, som tager sindet ud fra presset fra arbejde, familie og andre stressende bestræbelser er en anden form for meditation. For eksempel, kan engagere sig i sportsgrene som golf eller fiskeri, madlavning eller endda Havearbejde være gavnligt. Enhver form for aktivitet, der indebærer fokus hjælper klare dit sind, som du koncentrere dig om en enkelt forfølgelse i stedet for flere forskellige tanker på én gang.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com