Hvad er årsagerne til akut Gastroenteritis hos mennesker?

01/23/2011 by admin

Akut gastroenteritis er en ubehagelig tilstand, der påvirker mave-tarmkanalen. Der er flere forskellige årsager til gastroenteritis, og det kan slå hurtigt på alle alderstrin. Heldigvis er det ikke typisk livstruende.

Gastroenteritis

Akut gastroenteritis er en ubehagelig og forstyrrende betændelse af nogle eller alle af mave-tarmkanalen. Denne betingelse er forholdsvis almindelige hos børn, men det aftager normalt på sin egen med resten, væsker og en smule af fastende.

Symptomer

Gastroenteritis er normalt ledsaget af smertefulde kramper, diarré, kvalme og opkastning. Hvis du lider af en akut betændelse, drikke masser af væske til at undgå dehydrering.

Viral årsager

I daglig tale kaldes "maveinfluenza", kan viral gastroenteritis overføres fra en inficeret individuelle til en anden med relativ lethed.

Mad årsager

Nogle gange, kan meget krydret eller uvant mad forårsage et kort anfald af akut gastroenteritis. Dette sker jævnligt hos småbørn. Mad forurenet med bakterier kan også forårsage betændelse. Drikke masser af væske og at undgå mad et stykke tid kan hjælpe med at lette symptomerne.

Medicin og giftstoffer

Medicin såsom Singulair kan forårsage gastroenteritis som en bivirkning. Også, indtagelsen af visse pesticider og rengøringsmateriel kan forårsage gastroenteritis, blandt andre indlysende bivirkninger ved indtagelse af kemikalier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com