Hvordan at undgå at drikke for meget alkohol

05/19/2011 by admin

Hvis du føler at Alkohol kan være et problem i dit liv, kan så du overveje at skære ned eller endog fjerne det alle sammen.

Og hvis du har et alkoholproblem det er også vigtigt at gøre noget, før det bliver et endnu større problem ligesom alkoholisme.

Så hvis du ønsker at skære ned eller endog stoppe med at drikke denne artikel om vil hvordan man kan undgå at drikke for meget alkohol hjælpe dig til at komme i gang.

Instruktioner

• Rense ud liquor kabinet. Hvis du prøver at stoppe med at drikke så at det kan være en god idé at ikke holde nogen alkohol omkring huset. Efter at alle hvem har brug for ekstra fristelsen.

• Liste din grunde for at undgå alkohol. Og holde en daglig journal over dine fremskridt. Dette vil bidrage til at styrke dine mål og gøre det lettere for dig at holde sig til dem.

• Undgå fristelsen til at drikke. Hvis du finder visse mennesker og situationer er ledende at du indtager alkohol så er til tid bliver det formentlig i din bedste interesse at du undgå disse mennesker og situationer.

• Distrahere dig selv når du føler trang til at drikke. I stedet har et glas juice og gå en tur, træne eller prøve nogle andre aktiviteter, som du nyder. Det vigtigste er at tage dit sind off alkohol cravings.

• Udvikle nye vaner.For mange mennesker overindulging i alkohol er simpelthen en dårlig vane, så nu er din chance for at ændre den. Tage en ny hobby og udvikle nye sunde vaner.

• Bare sige nej. Fra tid til anden kan du finde dig selv i en situation, hvor du kan føle pres fra andre til at drikke. Bare være fast og siger nej, kan det virke svært på først, men over tid, det vil blive lettere.

• Bede om hjælp, dette er især vigtigt, hvis du føler at dit drikkeri er ude af kontrol. Der er nogle ting, der er bare for svært at gøre alene, og du bør aldrig føle skamme for brug for hjælp. På grund af ubehagelige og endog farlige alkohol abstinenser bør storforbrug og mennesker, der lider af alkoholafhængighed under en læger pleje når de forsøger at stoppe med at drikke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com