Kamfer Oil erstatninger

05/14/2011 by admin

Kamfer Oil erstatninger

Kamfer olie bruges som en alternativ afhjælpe for en række lidelser, herunder depression, acne, betændelse, gigt, Muskuløs ømhed og smerter, forstuvninger, gigt, bronkitis, hoste, forkølelse, feber, influenza og smitsomme sygdomme. Erstatninger for kamfer olie kommer fra æteriske olier, der har lignende egenskaber og er gavnlige, når taget til at modvirke de samme lidelser.

Acne

Tea tree olie, Lavendelolie og sandeltræ olie er anerkendt som effektive behandlinger for acne. Tea tree olie virker som en antiseptisk, rensning af huden og absorberer overskydende olie. Lavendel olie er antiseptisk og anti-svampe egenskaber, som kan bekæmpe bakterier og betændelse. Sandeltræ olie er en mild, antibakteriel astringerende anvendes til at rense huden.

Depression

Fiskeolie har omega 3 fedtsyrer, nogle siger er nyttige i behandling af depression. Fiskeolie er afledt fra fede fisk som laks og tun. Omega 3 fedtsyrer findes i fisk bidrage til at regulere hormoner i hjernen og derfor kan hjælpe regulere stemningen i en person lider af depression. Undersøgelser er blandet på fordelene for depression, men det er veldokumenteret, at omega 3 fedtsyrer hjælpe med hjerne hukommelse og arbejdsindsats.

Betændelse og ondt i musklerne

Ingefær olie, Pebermynteolie og shambala olie bruges til betændelse og muskel ømhed og smerter. Ingefær olie har en varmende effekt og varme trænger musklerne når de påføres ømhed og smerter. Pebermynteolie indeholder menthol og det stimulerer nerver, forårsager en beroligende effekt, når den anvendes på kroppen. Shambala olie er en blanding af kamfer, kanel, pebermynte, kryddernellike og eukalyptus olier og er brugt som en behandling af muskelsmerter, ledsmerter og gigt.

Kolde og influenza

Olie af oregano, ricinusolie og torsk lever olie bruges i bekæmpelse af forkølelse og influenza symptomer. Olie Oregano er en anti-svampe og anti-parasit bakteriedræbende, som bruges til at behandle en lang række betingelser. Castor oil er en immune booster, der hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen. Levertran er rig på omega 3 fedtsyrer, vitamin A og vitamin D. Det hjælper også til at styrke immunsystemet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com