Hvordan man kan fjerne hovedpine med koffein

04/29/2011 by admin

For hyppige lider af hovedpine, og for dem tilbøjelige til at få migræne, hyppig indtagelse af pain relief medicin kan i sidste ende dæmpe dens effektivitet og kan føre til gastritis eller lignende problemer. Et enkelt trin, der kan træffes til at sænke mængden af smerte relievers kræves supplere dem med koffein.Koffein har en række virkninger på kroppen. En af dem forsnævring af blodkar, og denne vasokonstriktoriske egenskab kan lindre smerten af en hovedpine. Desuden kan koffein øge effektiviteten af mange smertestillende. Således, drikke kaffe eller en anden koffeinholdige drikkevarer kan øge effektiviteten af din smertestillende midler, så de kan kæmpe de mest vedvarende hovedpine. Du kan du kan også bruge denne koffein-smertestillende synergi for at tage en lavere dosis af medicin, dermed skåner dig selv mave nød ofte forbundet med smertestillende medicin.

Instruktioner

• Læse med småt på din sædvanlige medicin og kontrollere at se, om koffein er en ingrediens. Koffein er en almindelig ingrediens i mange receptpligtige og over-the-counter hovedpine medicin, og at tage ekstra koffein ville ikke være nogen terapeutisk værdi. Hvis din medicin ikke allerede indeholder koffein, fortsætte.

• Gør dig selv en dejlig kop kaffe. Det er bedre hvis du laver kaffen selv i stedet for at gå til din lokale kaffebar, da nogle populære kommercielle franchise vil give dig meget store eller meget stærke drinks, der vil give et beløb svarende til to eller tre doser af koffein. Hvis kaffe ikke er din ting, kan du erstatte sort te, chokolade eller cola.

• Drikke kaffe. Dette trin er temmelig selvforklarende, men mens vi er ved det, Husk at få noget at spise. Kaffe på tom mave kan være irriterende, og det kan også medføre udsving i din sukker niveauer, potentielt forværrer din hovedpine. Dette er især vigtigt, hvis du tager koffein for migræne forebyggelse, som svingende sukker niveauer er kendt for at forværre migræne.

• Vente en halv time, hvis det er muligt. Nogle gange kan du fjerne hovedpine med koffein alene, men det vil tage halvdelen en time eller så at få metaboliseres. På den anden side ved migræne ramte, at nogle gange er det bedst at ramme hovedpine med alt, hvad du har før det har en chance for at slå rod. Hvis du føler dette kunne være en af dem, eller hvis du tager koffein for migræne forebyggelse, springe dette trin og gå direkte til trin 5.

• Tage den standard dosis af din sædvanlige over-the-counter smertestillende. Dens effektivitet bør steget med omkring 40%. Således, du bør opleve stærkere og længerevarende lindring.

Tips & advarsler

  • Selvom du kan lindre hovedpine med koffein, mere at 500 mg om dagen (5 standard kopper) kan også producere hovedpine. Husk også, at kaffe kan være en mave-irriterende, selv. Prøv at få en latte eller cappuccino hvis sort kaffe ikke sidde godt med din mave.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com