Easy Tips til at øge HDL niveauer

04/30/2011 by admin

Ifølge American Heart Association sætte lavt HDL kolesterolniveauer patienter med højere risiko for hjertesygdomme. HDL, eller high-density lipoprotein, kaldes "det gode kolesterol" på grund af dens evne til at forebygge hjertesygdomme. Heldigvis, der er nemme måder at bringe HDL niveauer op.

Let Motion Tips

Motion, frygtede E ordet. chancerne er, hvis du får 20 til 60 minutters motion om dagen, din HDL niveauer ikke ville være lav til at begynde med. Den hemmelige til at gøre motion sjov (og dermed let) kan ligge i at finde dine foretrukne motion. Du vil måske gerne lære at danse videoer, køre på cykel, kajak, svømning eller jogging. Det er ikke nødvendigt for alle at deltage i et motionscenter, du kan flytte din krop, men du ønsker, så længe du gør det. Nogle mennesker synes, at de er i stand til at udøve lettere, hvis de har en anmassende ven til minde om dem; nogle par finde, at det er lettere at få motion, hvis de ansætter en sitter og gå arbejde sammen, eller planlægge en familie vandretur i bjergene. Til indsprøjtning teeny bits af motion i din travle tidsplan, tage trappen, park i den fjerneste parkeringsplads og jage dine børn eller hunde rundt.

Tabe sig

Hvem kan sige om fedme er en årsag til lavt HDL niveauer, eller en side-effekt af livsstil aktiviteter, der forårsager lavt HDL? Uanset hvad, når vægten går ned, HDL generelt går op. Undgå hydrogenerede fedtstoffer, også kaldet transfedt, er en måde at tabe vægt og øge dit HDL-kolesterol. En anden måde er at øge mængden af fiber i din kost, drikke mere vand og undgå raffineret korn og sukker til fordel for fuldkorn, der er højere i essentielle fedtsyrer og har fiber, hvorimod raffineret (eller hvid) mel er frataget sine fibre og næringsstoffer.

Stoppe med at ryge

Rygestop er et værktøj, der vil sandsynligvis bringe HDL niveauer op. Spørg din læge om ny rygning rygestop behandlinger, herunder enheder til at stoppe rygning og receptpligtig medicin.

Et glas rødvin

Ifølge Mayo Clinic, "moderat brug af alkohol er blevet forbundet med højere niveauer af HDL kolesterol." Den generelt accepterede form for moderat brug er i form af et glas rødvin hver dag. Alkoholisme er et alvorligt problem i USA, selv, så denne henstilling er blevet mødt med kontrol. Kun ved du, om det er en nem tip til dig. En person, der er i bedring efter alkoholisme, eller undgår alkohol på grund af familie historie, kan ikke finde denne et godt værktøj at bruge, og bør springe den.

Opløselige fibre

Måske har du set den korn reklamer kan prale med at "mærke X sænket mit kolesteroltal." Sandheden er, at ingen korn virksomhed har de hemmelige kolesterol-sænkende ingrediens. I virkeligheden, opløselige fiber er blot en del af naturen, og det er alment tilgængelige i alle fuldkorn, herunder havreprodukter, frugter, grøntsager og bælgfrugter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com