Hvordan man kan helbrede paradentose

11/08/2010 by admin

Hvordan man kan helbrede paradentose

Paradentose er en advance form af tandkødsbetændelse kaldes tandkødsbetændelse. Vores mund indeholder en masse bakterier, der reagerer med fødevarekomponenter som sukker eller stivelse til form klistrede farveløs film eller plak på tænderne. Tandbørstning eller tandtråd kan slippe af plak, men hvis plak ikke fjernes, det kan hærde og blive tatarer, som er et ideelt sted for bakterier at bilægge. Bakterierne kan irritere og opflamme gummerne nedenfor tænderne forårsager tandkødsbetændelse. Og når tandkødsbetændelse blive værre, bakterier trænge yderligere indtil den rammer de dybere lommer til hvor væv lag og knogler er (parodontale membran, som holder tænderne på plads)--forårsager paradentose, der kan føre til tand tab.

Instruktioner

Hvordan man kan helbrede paradentose

• Gå til en non-invasiv terapi til at fjerne tandsten. Skalering er normalt den anbefalede initial behandling for tidlige stadier af paradentose--især på berørte gummerne med en vigende dybde af 5 millimeter eller mindre. Denne procedure indebærer brug af dentale instrumenter eller Ultrasoniske apparater til skrabning plaque og maje ud omkring overfladen af tænderne og under tandkødsranden, herunder det nederste område af berørte gum lommer.

• Tillad en professionel til at udføre root høvling procedure til yderligere rene din påvirket tandkød og tænder. Roden gulvafhøvling er et supplement til skalering. Efter tandlægen eller tandplejer skrammer plaques og tandsten off dine tænder, grundig rengøring af området følger (root høvling)--gennem hvilke ru pletter af tænderne til hvor plaques og tatarer er skrabet, vil derefter blive filtset, at yderligere udrydde bakterier og også fremme reattachments af påvirket tandkød.

• Brug nyttige medikamenter til at styre bakterielle infektioner. Din tandlæge eller parodontologen kan anbefale eller anvende nogle dental medicin under og efter ikke-kirurgiske procedurer. En enzym suppressant indeholdende lav dosis af doxycyclin er taget under skalering og root høvling at hjælpe med at kontrollere kroppens enzym svar--forhindrer skadelige enzymer i at nedbryde gum væv i løbet af proceduren. Medicin placeret på berørte gum lommer bruges også til at kontrollere bakteriel vækst og minimere størrelsen af det beskadigede område. Disse medikamenter omfatter antibiotika mikro-kugler indeholdende minocycline, antiseptisk chip indeholdende klorhexidin og en antibiotisk gel indeholder doxycyclin.

• Konsultere din tandlæge eller periodontist at vide, hvis du er en kandidat til flap kirurgi. Kirurgiske procedurer anbefales til parodontale sygdomme, som ikke er lydhør over for ikke-kirurgiske behandlinger; samt for alvorlige parodontale tilfælde hvor beskadigede tandkød aftage i en dybde af mere end 5 millimeter. Udføres med lokal anæstesi, indebærer lomme reduktion eller klap kirurgi et snit lavet på berørte tandkød at eksponere dybere rødder--, der giver mulighed for en mere effektiv skalering og gulvafhøvling på dette område. I svære tilfælde, kan skiftende knogler kontur også gøres til at bidrage til at afhjælpe skaden.

• Finde ud af, hvis en procedure kaldet blødt væv pode gælder behandle din paradentose. Når gummi linjer er alvorligt berørt af paradentose, det begynder at aftage til et punkt, hvor dine tænder vises længere end normal--undertiden udsætter dybere rødder, der kan føre til en mere alvorlig skade, hvis venstre ubehandlet. Blødt væv pode gøres ved at tage en vis del af din sunde ganen, og vedhæfter det på det angrebne område at reparere gum væv vansiret af paradentose. Denne procedure korrigerer yderligere recession gum linjer og beskytter gum rødder fra henfald. Det øger også udseendet af tænderne ramte at gøre dem ser mere bedre end før operationen.

• Besøg din tandlæge eller periodontist og skema til knogle podning procedure forbundet med guidede vævsregeneration. I tilfælde hvor paradentose alvorligt skadet knoglerne, der omgiver rødderne af tænderne, anvendes bone podning for at rette betingelsen. Knoglen anvendes til podning kan komme fra et lille stykke af din egen knogle fra en donor-knogle, eller kan være fremstillet af et syntetisk materiale. Med denne procedure forhindres tandtab ved at holde det på plads. og også fremmer væksten af den nyligt tilknyttede knogle. Efter det nye ben er på plads, er en mesh-lignende stof så placeret i mellem knogle- og tand (guidede vævsregeneration). Sådan stykke biokompatible stof forhindrer uønsket vækst af tandkødet omkring den helbredende område, at tillade vedhæftede knogle og bindevæv til regrow.

• Anvende at-home pleje til yderligere at forbedre tilstanden af dit tandkød og tænder. God mundhygiejne er stærkt anbefales til personer med paradentose. Børste dine tænder med en fluortandpasta to gange en dag vil medvirke til at eliminere dannelsen af plaques-- og så er tandtråd som fjerner plak mellem tænderne til hvor børster af din tandbørste er i stand til at nå. Antimikrobiel munden vask indeholdende klorhexidin er en meget potent munden skylles normalt ordineres af tandlæger og periodontists. Denne type af munden vask hjælper kontrol bakteriel vækst, hvilket er nyttigt, når behandling af tandkødsbetændelse. Det fungerer også som en fremragende efterbehandling for personer, der havde gennemgået parodontale gum kirurgi.

Tips & advarsler

  • Opretholde en sund kost for at forebygge paradentose. Begræns dit indtag af slik eller hvis du spiser slik, Husk at børste og tandtråd for at forhindre plak dannelse.
  • Vælg den rigtige form for tandbørste. Gå til dem med bløde børster til at undgå at skade dit tandkød, når du børster. Og sørg for at udskifte din tandbørste hver 3 måneder.
  • Tage C-vitamin og calcium for at opretholde sundt tandkød og tænder. C-vitamin rige-fødevarer herunder frugter, såsom orange, kiwi, honningmelon, eller bær og grøntsager som broccoli og spinat--er fremragende agenter for at holde dit tandkød sundt. Calcium på den anden side er afgørende for at opretholde et sundt sæt tænder.
  • Besøg din tandlæge så ofte som muligt for regelmæssig rengøring og checkups.
  • Mundskyl bør anvendes med overensstemmelse med din tandlæge eller periodontist instrukser. Og hvis der er nogen eksisterende bivirkninger, fortælle din tandlæge. Eksempler på mulige bivirkninger kan omfatte farvning eller misfarvning af tænderne eller omkring det område, der var bare drives eller repareret, irritation eller følelsesløshed omkring munden herunder din tunge, mærkbar hævede kirtler på siden af din hals eller ansigt, dannelse af sår i munden, dysfunktion af din følelse af smag (smagsforstyrrelser), og øge følsomheden af både sund og berørte tænder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com