Trak låret muskel behandling

11/12/2010 by admin

Låret eller quadriceps, er en af de mest kraftfulde muskler i kroppen, så skader på denne muskel kan være meget smertefulde og invaliderende. Men med ordentlig pleje, en person kan inddrive og vende tilbage til forudgående aktiviteter uden re skærpende eller re sårede området. En vellykket genopretningsplanen vil omfatte resten, varme og is og udspænding.

Resten

Afhængigt af sværhedsgraden af skaden, kan de bedste behandlingsregime omfatte resten. Dette kan betyde tid helt ud fra øvelse hvis skaden er alvorlig, alternative motion, der ikke belaster låret for moderate skader eller en reduceret arbejdsbyrden for mindre skader. For en lønklasse én stamme, vil det typisk tage tre uger til at inddrive. Klasse to stammer kan tage en måned for en måned og et halvt. Klasse tre stammer kan kræve kirurgi og tager som regel mindst tre måneder.

Varme og is

Varme og is, når korrekt anvendelse, kan hjælpe med at genoprette proces, samt hjælpe med at forhindre fremtidige skader. Før udøve, anvende en varme pack til det ramte område i 10 til 15 minutter. Dette vil hjælpe løsne op for muskler så det vil strække sig i stedet rive. Efter træning, anvende is til området i 10 til 15 minutter for at begrænse hævelse og indre blødninger. Isen kan også anvendes hver 2-3 timer om dagen i 15 til 20 minutter ad gangen. Gælde ikke varme eller is direkte på huden. I stedet placere et håndklæde mellem varmen eller is og huden.

Strækker sig

En låret skade heler, er det vigtigt at strække muskler for at hjælpe nye muskler sener justeres med den gamle til at øge styrken af musklen. En af de bedste låret er at trække foden tilbage, bøjning på knæ, mod bagenden. Holde denne strækning i mindst 10 sekunder og Gentag to gange med hvert ben. Som låret forbedrer, omfatte dynamiske strækninger. En sådan strækning er at stå vinkelret på væggen med en arm afstivning mod det. Swing indersiden ben frem og op og derefter tilbage og op som et pendul. Start forsigtigt og gradvist øge strækningen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com