Hvordan man kan genoprette pH Balance i din krop

04/24/2013 by admin

Den menneskelige krop har brug for en sund pH balance til at fungere ordentligt og afværge skadelige vira og sygdomme. Mange mennesker forbruge en kost, lastet med Sure, næringsstof-mangel mad, hvilket resulterer i en dårlig pH-balance, der kan føre til sundhedsfarlige forhold som hjerte-kar-sygdomme og kræft. Gendanne dine pH balance indebærer en række livsstil og kost ændringer, men de positive virkninger på helbredet, både kortsigtet og langsigtet, er uvurderlig. Af forbrugende alkaline-rige fødevarer, drikke alkalisk vand, og udøver regelmæssigt (blandt andet), kan du stoppe forsuring og nyde år med godt helbred.

Instruktioner

Instruktioner

• Måle din krop pH niveau ved hjælp af Hydrion test papir, som er tilgængelig på de fleste købmænd. Følg vejledningen på pakken at måle så præcist som muligt. Brug din spyt eller urin til at måle pH. According to balance-ph-diet.com, the ideal pH reading should be around 7.356. Kroppen fungerer bedst, når det er svagt basisk.

• Begynde at spise en alkalisk-rige kost. Målet er at forbruge omkring 80% alkalizing fødevarer og 20% neutral og sure fødevarer. Alkaline-dannende fødevarer er dem, der er generelt betragtes som sunde af ernæringseksperter. De omfatter bladgrøntsager grønne grøntsager som spinat, spirer, asparges, hvidløg, kamut græs, avocado, radise, sojaprodukter, og tomater. Sure fødevarer omfatter oksekød, svinekød, kalvekød, hård ost, hvidt brød, jordnødder, kunstige sødestoffer, hvidt sukker, soja sauce, øl og kaffe. De fleste frugter betragtes pH neutral og bør indtages i moderate mængder.

• Drikke otte glas vand dagligt. Når tilsættes vand, basisk er smagløs og lugtfri men vil hjælpe neutralisere syrer og afgifte kroppen. Basiske produkter fås i håndkøb på ethvert apotek.

• Udvikle sunde fordøjelsessystemet vaner. Spise fem eller seks små måltider om dagen og sørg for at spise langsomt, tygge helt, og finish før du føler dig fuld. Spørger du læge om fordøjelsesenzymer og probiotika til støtte fordøjelsen. Forbruge masser af fiber for at få konsekvent afføring og frigive giftstoffer fra din krop.

• Motion regelmæssigt. Mindst 30 minutter af mild motion anbefales at hjælpe kroppen opretholde en afbalanceret pH-niveau.

• Tage skridt til at minimere stress i dit liv. Stress er kendt for at forstyrre den alkaliske / syre balance i din krop.

Tips & advarsler

  • Yderligere reduktion af syre, overveje at tage alkalisk kosttilskud, vitaminer og mineraler. Tal med din læge om dette. Være konsekvent og overvåge din pH balance regelmæssigt.
  • Konsultere din læge straks, hvis dit pH niveau er faretruende sure (4.5 til 5,75) og tage de nødvendige skridt til at gendanne dine pH balance.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com