Hvordan man undgår øresmerter, når de flyver

10/24/2010 by admin

Flyvende kan være en besværet på sin egen uden ørepine. Mellem kontrol- og forsinkede flyvninger er det det sidste, de fleste rejsende ønsker at beskæftige sig med. Dog kan øresmerter mens flyvende ske i omkring en tredjedel af alle løbesedler. Hvis du flyver samtidig lider af forkølelse eller allergi, øge din chance for at få ørepine. Selv om ørepine kan, mens flyver være en reel gene, er der måder at undgå det.

Instruktioner

• Tag en nasale dekongestant flere timer før dit fly. Ørepine kan være gjort værre af sinus pres så bruger en adstringerende kan bidrage til at undgå smerte.

• Sluge, gabe, eller flytte din kæbe med jævne mellemrum, når du er på flyet. Dette vil bidrage til at udligne trykket i de eustakiske rør og forhindre smerte. Ændringen i pres i det indre øre er årsagen til smerten.

• Indsæt ørepropper under flyvningen. Dette vil bidrage til at holde presset i det indre øre uændret efter opstigningen og afstamning. Sørg for at holde dem i hele flyvning at undgå smerte.

• Knivspids din næse og udånder med kraft gennem næsen samtidig holde din mund lukket. Dette er kendt som den Valsalva manøvren, ifølge Howard Francis, lektor i hals-og ørelæge ved Johns Hopkins University, og bør hjælpe med at udligne trykket og slippe af med smerter.

Tips & advarsler

  • Se din læge, før din tur, hvis du har problemer med sinus eller overbelastning. Håndtering af eventuelle infektioner forudgående flugt vil bidrage til at sikre en smertefri oplevelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com