Amerikansk Røde Kors CPR førstehjælpskurser

05/10/2013 by admin

dahealth.hao490.com | 520: webserver returnerer en ukendt fejl

Fejl 520 Ray ID: 237a2daf34932210 • 2015-10-19 05:45:45 UTC

Webserveren returnerer en ukendt fejl

Du

Browser

Arbejder

Newark

CloudFlare

Arbejder

dahealth.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Der er en ukendt tilslutningsproblemet mellem CloudFlare og oprindelse webserver. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Der er et spørgsmål mellem Cloudflare's cache og webserveren oprindelse. CloudFlare overvåger for disse fejl og undersøger automatisk årsagen. For at bidrage til at støtte undersøgelsen, kan du trække det tilsvarende fejllog fra webserveren og indsende det vores supportteam. Vedlæg Ray-ID (som er i bunden af denne fejlside). Yderligere fejlfindingsressourcer
.

CloudFlare Ray-ID: 237a2daf34932210 • Din IP: 168.235.67.54 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Den amerikanske Røde Kors er en internationalt anerkendt organisation, der leverer offentlige sundhed og sikkerhedsklasser i sådanne områder som CPR og førstehjælp. For mange arbejdspladser i USA er CPR og førstehjælp certificering påkrævet.

Kurser

Den mest grundlæggende sundheds- og kursus udbydes af Røde Kors er førstehjælp. I et førstehjælpskursus, vil du lære ting som sådan splint brækkede knogler, hvordan man griber en tilskadekommet person og hvordan til behandling af nedskæringer, sår og forbrændinger. CPR, genoplivningsudstyr, er en teknik, der bruger brystet kompression til at støtte blodtilførslen til hjertet for personer, der mistænkes for at være ofre for hjertestop.

Ud over disse to grundlæggende kurser i førstehjælp og CPR, kan du også blive certificeret i spædbarn og barnets CPR eller lære at bruge en AED, automated eksterne defibrillator. En AED er en elektronisk anordning, der leverer chokbehandling i et forsøg på at regulere hjerterytme. Ofte, når du tager en CPR klasse, kan du tilføje på AED certificering for en lille ekstra gebyr.

Uddannelse levering

Hjertemassage og førstehjælpskurser kan tages på din lokale Røde Kors-medborgerhus på stedet på arbejdspladsen på anmodning af en arbejdsgiver, eller online i nogle tilfælde. Du kan få din førstehjælp certificering udelukkende online, og du kan gøre dit CPR-certificering gennem en kombination af online og i-person komponenter. Alle kurser afsluttes med en multiple choice eksamen, og de fleste kurser kræver en færdigheder-session, hvor din instruktør vil se du fuldføre de nødvendige færdigheder.

Certificering gyldighed

I USA er amerikansk Røde Kors CPR-certificering gyldig i et år. Førstehjælp Certificering er gyldig i tre år. Hvis din certificering er aktuelle, kan du anmode om at forny din certificering gennem en fornyelse eller en færdigheder udfordring. Disse indstillinger er mindre tidskrævende og billigere end at tage det hele hands-on kursus igen. Hvis du har tjent din CPR eller førstehjælp certificering på en Røde Kors kapitel i et andet land, vil det ikke være gyldigt i USA.

Uddannelse omkostninger

Uddannelsesomkostninger varierer afhængigt af medium, lokale kapitel og kursus. I 2010, var at tilbyde Oregon Pacific kapitel kombineret CPR/AED og førstehjælp for $40 og en CPR/AED anmeldelse for $25. Ofte, kan du spare på dit CPR og førstehjælp ved at tage kombineret klasser eller tage din klasser online.

Uddannelse sprog

I USA tilbydes kurser i både engelsk og spansk. Spanskundervisning er ikke tilgængelig på alle steder, så hvis du er interesseret i at tage en førstehjælp eller CPR klasse på spansk, er det bedst at kontakte din lokale kapitel for at se, om nogen spansk instruktører arbejder med at medborgerhus. Hvis du er en arbejdsgiver og vil gerne leje en spansk sprog instruktør at træne dine medarbejdere i CPR og førstehjælp, kan du kontakte din lokale kapitel og bede om at arrangere en træningssession.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com