Hvad er behandlingerne af brænde ar efter en såret er helet?

04/04/2012 by admin

Forbrændinger kan efterlade flere typer af ar, fra dyb, udstenede ar til skinnende plast-lignende ar, afhængig af sværhedsgraden af brænde. Når brændingen er helet, er der behandlinger for at minimere ardannelse og vævsskader. Først og fremmest i enhver AR behandlingsplan er fugtgivende. Fugtgivende arret vil holde væv, fleksibel og smidig, samt øge omsætning og fremmer celle regenerering.

Honning

Honning er ikke blot en naturlig fugtighedscreme. Honning har antibakterielle egenskaber, såvel som evnen til at absorbere toksiner og reducere rødme. Dette gør honning en vigtig ingrediens i uanset scar behandlingsplan er ved at blive gennemført. Honning kan bruges med andre produkter eller anvendes direkte til arvæv til at hjælpe helbrede og minimere forekomsten af ardannelse.

E-vitamin

E-vitamin bruges ofte på strækmærker og ar. Det er en naturlig vitamin, som øger elasticitet og vandindhold i huden, samt fremmer celle regenerering. E-vitamin findes i mange fødevarer, så forbedre din kost vil også hjælpe din ardannelse. Vitamin E er også et tilsætningsstof i mange lotion og cremer, og kan anvendes direkte i olie form.

Scar behandling produkter

Flere Brænd scar behandling produkter er specielt designet til at helbrede og minimere brænde ar. Bio-hud og andre bruge naturlige produkter, samt lægemidler, til at oprette beroligende, berigende cremer. En læge kan tale med dig om de bedste produkter til behandling af dit brænde ar.

Pres

Ved hjælp af specielle stof og bandager, arret området kan være fugtet og indpakket i en komprimeringstype metode til at forhindre yderligere ardannelse og tillade fugtighedscreme til at trænge ind og fremme nye cellevækst.

Silikone ark

Silikone plader, støber til huden anvendes til behandling af ar, mens forsegling i fugt og beskytter huden mod ydre skadelige faktorer, der kunne øge ardannelse. Disse kan bruges med en grundlæggende fugtighedscreme, Vitamin E eller produkter designet specielt til at arbejde med silikone ark.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com