Hvordan man passer en kontaktlinse

08/07/2010 by admin

Hvordan man passer en kontaktlinse

Kontaktlinser er designet til at sidde på forreste del af øjet, kaldet hornhinden. Hver persons øjne har unikke kurver, og linserne skal være passer præcist til at matche en kurve over hvert øje. Kontaktlinser er lavet af blødt og stift materiale og kan bruges til at korrigere forskellige typer af problemer med synet eller kan være slidt uden recept til kosmetisk ændre øjenfarve. Præcise måling og efterkontrol af anfald af kontaktlinser er et must.

Instruktioner

• Bruge recept fra refraktion eller øje eksamen, til at beregne styrken af afstand magt kontaktlinse til hvert øje. Dette tal er skrevet så plus for langsynede eller minus for nærsynet og angiver mængden korrektion nødvendig i linsen. Skuespil og kontaktlinse beføjelser er ikke altid de samme fordi de afhænger af forskellige faktorer, såsom hvor langt briller linse sidder fra eye versus kontakten linse der sidder lige på øjet, form af øjet og hvilken type linse.

• Brug en keratometer, den oftalmologiske apparat, der måler krumning af øjet, at få K-læsning målinger. Disse numre anvendes til at bestemme de matchende kurver af kontaktlinse, kaldet base kurven. Objektiver skal passe korrekt for at give optimal vision og for sikkerhed og sundhed i øjet. Hvis et objektiv ikke sidde korrekt på øjet, kontakt bæreren vil ikke se godt og linsen kan forårsage skader på hornhinden.

• Evaluere for øjet sundhed. Bruge en spaltelampe, en biomicroscope, der tillader dig at se hornhinden og øje på nært hold. Du kontrollere øjet har nok tåreproduktion og er ikke for tør. Kontaktlinser skal holdes fugtige for bevægelse og sundhed i øjet. Specielle linser kan ordineres for øjne, der har for meget tørhed.

• Brug spaltelampe til at fastslå, at hornhinden er fri for eventuelle skader. En linse bør ikke sættes på et øje, der har nogen form for skader, selv små. Hvis der er nogen tegn på irritation, vente med at prøve på linser, før øjet heler.

• Teste et par af linser på øjnene hvis du bestemme at øjnene er fri for skader og er sunde. Bruge prøve linser, også kaldet retssag linser, der har en base kurven, tykkelse og materialer, du bestemme er svarer til de forventede endelige foreskrevne linser. Lad linserne hvile på øjnene i 20 minutter at give linser til at overholde og stramme eller løsne. Kontrollere anfald af linserne efter 20 minutter med en spaltelampe.

• Kontroller pasformen og vision af de foreskrevne objektiver efter linser har været slidt for en til to uger for at sikre linserne sidder korrekt og at vision korrektion er god. Foretage justeringer efter behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com